• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.08.2008., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/180248

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija: Par 24 miljoniem latu bērnudārzu attīstībai Latvijā

Vēl šajā numurā

27.08.2008., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

KV35VAKS.JPG (37773 bytes)• “KV” informē, ko plāno darīt valdība un Ekonomikas ministrija, lai sekmētu mašīnbūves un metālapstrādes nozares attīstību. Lai gan šā gada pirmajā pusgadā ir vērojams 16,46 procentu eksporta kāpums, paši metālapstrādes pārstāvji šo rādītāju vērtē piesardzīgi.

 

“Ir radies absolūti nepareizs priekšstats – tas, kurš iet mācīties uz arodvidusskolu vai tehnikumu, ir tāds, kurš dzīvē neko nespēj sasniegt,” norāda uzņēmējs Aleksandrs Milovs. Darba tirgus alkst vienkāršo darbinieku. Arī premjers Ivars Godmanis uzskata, ka būtu nepieciešams atjaunot arodizglītības prestižu. Kas tiks darīts mērķa īstenošanai un kāda izglītība derēs rīt un parīt?

 

• Uzņēmējs Valdis Lācis stāsta, kā no televīzijas operatora kļuvis par veiksmīgu komersantu, turklāt ar “zaļu” piesitienu. Pie viņa mājas mauriņā uzstādīts neliels vēja ģenerators. Par biznesa sākumu un atziņām mūsdienās – rubrikā “Biznesa kāpnes”.

 

• Dažus reālus jautājumus par komandējumiem no likumdošanas aspekta komentē un iesaka labāko risinājumu Valsts darba inspekcijas Darba tiesību nodaļas vadītājs Vilnis Virza.

 

• Kamēr Publiskās un privātās partnerības likums joprojām iestrēdzis varas gaiteņos, publiskās un privātās partnerības projekti izvēršas arvien straujāk. Līdz 14.novembrim Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra pieņem projektu iesniegumus Norvēģijas valdības divpusējā finanšu instrumenta programmā “Valsts un privātās partnerības attīstības veicināšana Latvijā”.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!