• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.08.2008., Nr. 133 https://www.vestnesis.lv/ta/id/180262

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

28.08.2008., Nr. 133

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 

Paziņojums

Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālā iestāde paziņo, ka ir veikts nodokļu audits un pieņemts lēmums, kas uzliek pienākumu šādam nodokļu maksātājam iemaksāt budžetā papildus noteiktos maksājumus:

Nr.

p.k.

Nodokļu maksātāja

nosaukums, NMR kods

Lēmuma

datums,

numurs

Papildu aprēķinātais

nodoklis vai maksājums

Summa

(Ls)

1.

SIA “PUMKLASS”

NMR kods 40003530374

19.06.2008.

Nr.1-4/10653

Pievienotās vērtības nodoklis, uzņēmumu ienākuma nodoklis, soda nauda un nokavējuma nauda

1499804,36

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23.panta trīspadsmito daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā.

Papildu aprēķinātās summas iemaksājamas budžetā 30 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas.

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu un administratīvā procesa likuma 77.pantu pieņemto lēmumu SIA “PUMKLASS” ir tiesības 30 dienu laikā no lēmuma saņemšanas rakstveidā apstrīdēt Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālās iestādes direktoram. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Rīgas ielā 4/6, Daugavpilī, LV-5401.


Kārtība, kādā Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūra veic līdzekļu ieturēšanu no ģimenes ārsta kapitācijas naudas speciālistu pakalpojumu apmaksas līdzekļu pārtēriņa gadījumā

Izdoti saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 72.panta pirmās daļas 2.punktu

1. Kārtība kādā Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūra veic līdzekļu ieturēšanu no ģimenes ārsta kapitācijas naudas speciālistu pakalpojumu apmaksas līdzekļu pārtēriņa gadījumā (turpmāk – Kārtība) nosaka kārtību, kādā Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūra (turpmāk – Aģentūra) saskaņā ar normatīvajiem aktiem veic līdzekļu ieturēšanu no ģimenes ārsta kapitācijas naudas, ja ģimenes ārsts attiecīgajā periodā ir pārtērējis viņam aprēķinātos sekundārās ambulatorās veselības aprūpes speciālistu (turpmāk – speciālistu) sniegto veselības aprūpes pakalpojumu apmaksas līdzekļus.

2. Ja ģimenes ārsts pārtērējis tam aprēķinātos speciālistu sniegto veselības aprūpes pakalpojumu apmaksas līdzekļus, tiek pieņemts lēmums par līdzekļu ieturēšanu no ģimenes ārsta kapitācijas naudas pamatmaksājuma par visu līdzekļu pārtēriņa summu, bet nepārsniedzot 10% no ģimenes ārsta kapitācijas naudas pamatmaksājuma apmēra par attiecīgo periodu.

3. Kārtības 2.punktā minēto lēmumu pieņem Aģentūras teritoriālās nodaļas vadītājs, ar kuru ģimenes ārstam ir noslēgts līgums par primārās veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanu un apmaksu.

4. Ģimenes ārstu kontrolēto speciālistu pakalpojumu apmaksas līdzekļu izlietojumu vērtē katru pusgadu, nodrošinot lēmuma pieņemšanu līdz tam sekojošā pusgada trešā mēneša 15.datumam.

5. Lai izvērtētu, vai ģimenes ārstam aprēķinātie speciālistu sniegto pakalpojumu apmaksas līdzekļi nepārsniedz Aģentūras aprēķināto apjomu, Aģentūras Informācijas tehnoloģiju departaments līdz katra gada 17.jūlijam un 17.janvārim, pamatojoties uz Aģentūras Vadības informācijas sistēmas (turpmāk – VIS) ambulatoro pakalpojumu apmaksas norēķinu sistēmā (turpmāk – APANS) ievadīto uzskaites dokumentu informāciju, nodrošina aprēķina izveidošanu VIS par ģimenes ārsta kontrolēto speciālistu sniegto pakalpojumu apmaksas līdzekļu izlietojumu par iepriekšējo pusgadu.

6. Līdzekļus no ģimenes ārsta kapitācijas naudas pamatmaksājuma Aģentūras teritoriālā nodaļa ietur pēc tam, kad saskaņā ar normatīvajiem aktiem beidzies lēmuma apstrīdēšanas (pārsūdzēšanas) termiņš un tas nav apstrīdēts (pārsūdzēts) vai ir stājies spēkā spriedums, ar kuru noraidīts pieteikums tiesai.

7. Atzīt par spēku zaudējušiem Aģentūras 2006.gada 11.oktobra ieteikumus Nr.2 “Ieteikumi Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūras darbiniekiem, veicot ģimenes ārsta kontrolēto speciālistu pakalpojumu apmaksai paredzēto līdzekļu pārtēriņa daļas ieturēšanu no ģimenes ārsta kapitācijas naudas”, kas publicēti 2006.gada 24.oktobra laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” Nr.169.

Saskaņots ar Veselības ministriju 2008.gada 13.augustā.

Direktore L.Akermane

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!