• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ceļu no Rīgas un uz Rīgu. Caur jaunajiem "Vidzemes vārtiem". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.09.2008., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/180496

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

02.09.2008., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ceļu no Rīgas un uz Rīgu. Caur jaunajiem “Vidzemes vārtiem”

 

CELS.JPG (23170 bytes)
Foto: Boriss Koļesņikovs, “LV”

Piektdien, 29.augustā, piedaloties Rīgas domes priekšsēdētājam Jānim Birkam, Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājam Andrejam Požarnovam, citām domes un valsts amatpersonām, tika atklāts Brīvības gatves un Juglas ielas divu līmeņu šķērsojums, kura izbūvi veica a/s “A.C.B.”.

Lai uzlabotu satiksmes plūsmu, izbraucot (attēlā redzamais virziens) un iebraucot Rīgā no Vidzemes puses, pagājušajā gadā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējumu tika sākta un šogad pabeigta Brīvības gatves un Juglas ielas divu līmeņu šķērsojuma būvniecība.

Būvdarbu laikā tika izbūvēts satiksmes tunelis zem Brīvības gatves, paaugstināts Brīvības gatves līmenis, izbūvēts pilnīgi jauns Juglas ielas posms ar rotācijas apli pa jaunu trasi no Pāles ielas līdz Brīvības gatvei, kā arī jaunas nobrauktuves un uzbrauktuves uz Brīvības gatvi.

Šķērsojuma būvniecība izmaksājusi 14,4 miljonus latu: Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējums ir 4,7 miljoni latu, valsts līdzfinansējums – 311 000 latu, bet Rīgas pašvaldības finansējums – 9,4 miljoni latu

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!