• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot Valsts kontroli 85 gadu jubilejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.09.2008., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/180500

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

02.09.2008., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot Valsts kontroli 85 gadu jubilejā

29.augustā Valsts prezidents Valdis Zatlers apmeklēja Valsts kontroles 85 gadu jubilejas pasākumu. Sveicot Valsts kontroli nozīmīgajā gadadienā, Valsts prezidents uzsvēra kā valsts kontrolieres Ingūnas Sudrabas, tā katra Valsts kontroles darbinieka nozīmīgo ieguldījumu valsts pārvaldes sistēmas sakārtošanā un tiesiskuma stiprināšanā. 

“Es gribu teikt jums lielu paldies par padarīto – gan kā pilsonis, gan kā iestādes vadītājs, gan kā Valsts prezidents. Esmu rūpīgi lasījis jūsu atzinumus un jāsaka: man vienmēr ir bijis patīkami redzēt, cik tie ir profesionāli un cik lielā mērā tajos runāts par lietas būtību. Tie ir ar rūpēm par valsti. Tieši tāpēc sabiedrība respektē jūs, ciena jūs un tic jums. Es jums novēlu to turpināt – strādāt tikpat profesionāli un tikpat atbildīgi, jo valsts kontrolei situācijā, kādā mēs esam šodien, ir ļoti liela loma. Sabiedrība šodien neuzticas valsts pārvaldei, neuzticas politiskajām partijām, taču jūs ar savu atzinumu uzticēšanos Valsts pārvaldes institūcijām stiprināt. Tieši tāpēc es gribētu, lai nākotnē jūsu balss būtu vēl skaļāka un skaidrāka. Tieši jūsu darbs sekmē to, lai cilvēki sāktu uzticēties valsts institūcijām, lai cilvēki spētu novērtēt, ka valsts strādā viņu labā,” teica V.Zatlers.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!