• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot Ata Kronvalda fonda balvas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.09.2008., Nr. 136 https://www.vestnesis.lv/ta/id/180542

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

03.09.2008., Nr. 136

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot Ata Kronvalda fonda balvas

 

29.augustā Valsts prezidents Valdis Zatlers Rīgas pilī pieciem talantīgākajiem Latvijas pedagogiem pasniedza Ata Kronvalda godalgas. Uzrunājot klātesošos, Valsts prezidents augstu novērtēja pedagogu ieguldījumu jaunās paaudzes skološanā, kā arī uzsvēra skolotāja profesijas īpašo vietu un lomu sabiedrībā.

Uzrunājot laureātus un klātesošos, V.Zatlers teica: “Skolotājs – tā ir viscienījamākā profesija. Tā ir viena no tām retajām profesijām, kas reizē ir arī misija. Ata Kronvalda balva ir kā atzinības zīme par to, ka savu darbu esat veikuši izcili.”

Ata Kronvalda balvu saņēma Ārija Viļuma (Smiltenes ģimnāzijas direktora vietniece mācību un audzināšanas darbā), Dace Bonka (zinātniskā asistente LU Fizikas un matemātikas fakultātes A.Liepas NMS), Līga Sausiņa (Siguldas Valsts ģimnāzijas bioloģijas skolotāja), Līga Ulberte (LU Filoloģijas fakultātes Latviešu literatūras katedras lektore) un Andrejs Jefremovs (Puškina liceja krievu valodas un literatūras pasniedzējs).

Balva šogad piešķirta 20.reizi un to līdz šim saņēmuši jau 95 izcili izglītības darbinieki. Ata Kronvalda prēmijas ar Latvijas neatkarības atgūšanas brīdi tradicionāli pasniedz Valsts prezidenta pilī. To uzsāka pirmais neatkarīgās Latvijas Valsts prezidents Guntis Ulmanis.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!