• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.09.2008., Nr. 136 https://www.vestnesis.lv/ta/id/180544

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemkopības ministrija: Par konkursu "Mūsu mazais pārgājiens 2008"

Vēl šajā numurā

03.09.2008., Nr. 136

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

KV36VAKS.JPG (52700 bytes)• Kāda ir tehnoloģiju pārneses kontaktpunktu atdeve un attīstība, analizē raksts “Tehnoloģiju pārnese uz komercijas takas”. Ko no šiem punktiem iegūst uzņēmējs un ko – augstskolas?

 

• Saruna ar Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāju Andri Rāviņu skaidro situācijas pilsētas uzņēmējdarbības vidē pēc Jelgavas cukurfabrikas slēgšanas un maizes kombināta maksātnespējas pasludināšanas un norāda veidus, kā pilsētai ir izdevies piesaistīt ievērojamas investīcijas komercdarbības attīstībai.

 

• “Biznesa kāpņu” rubrika vēsta par Jelgavas uzņēmējiem Ilvu Miezi un Edmundu Barkānu, kuri nopirka un modernizēja veco universālveikalu, tādā veidā arī mainot iesīkstējušo sabiedrības priekšstatu par kādreizējo tirdzniecības centru “Laimdota”, kas līdz ar citām pārmaiņām ir ieguvis arī jaunu vārdu “Kanclera nams”.

 

• Sabiedriskā labuma organizāciju likumā 2008.gada 13.augustā stājās spēkā apjomīgi grozījumi, kas paredz ziedojumu izlietošanas lietderīguma stingrāku uzraudzību, konkretizē ierobežojumus starpniecībai un komercijai, kā arī paredz citus grozījumus.

 

• Fiziskās maksātnespējas process ir iespēja risināt īslaicīgas finansiālas grūtības fiziskai personai. “Komersanta Vēstnesī” – vairāk par procesa ierosināšanu, pasludināšanu un risinājumiem.

 

• Kā veiksmīgi izveidot vizītkartes dizainu un kādi etiķetes principi jāievēro, to pasniedzot un saņemot? Padomus lasiet rakstā “Vizītkarte – maza dāvana un cieņas apliecinājums”.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!