• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.09.2008., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/180635

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

05.09.2008., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

 

Liepājas rajona Sakas novada domes lēmums Nr. 5.§, prot. Nr.12

Pāvilostā 2008.gada 28.augustā

Par detālplānojuma galīgās redakcijas apstiprināšanu un saistošo noteikumu Nr.11

“Zemesgabala “Pūces” Sakas pagastā, Sakas novadā, kadastra nr.6486 003 0001, izmantošanas un apbūves noteikumi” izdošanu

1. Izskatījusi atbilstoši MK 04.11.2004. noteikumu “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 69.punktam iesniegto zemesgabala “Pūces” (projekta izpildītājs SIA “Metrum”) detālplānojuma redakciju un pamatojoties uz LR likuma “Par pašvaldībām” 43.p.,1.,

Sakas novada dome nolemj:

1.1. Apstiprināt detālplānojuma “Pūces”, Sakas pagastā, Sakas novadā, Liepājas raj., redakciju par galīgo redakciju.

1.2. Detālplānojuma grafisko daļu, teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumus izdot kā saistošos noteikumus Nr.11 “Zemesgabala “Pūces” Sakas pagastā, kadastra nr.6486 003 0001, izmantošanas un apbūves noteikumi”.

1.3. Lēmumu ne vēlāk kā divas nedēļas pēc tā pieņemšanas publicēt laikrakstos “Kursas Laiks” un “Latvijas Vēstnesis”, kā arī pašvaldības informatīvajā izdevumā “Pāvilostas Sakas Ziņas” norādot, ka ar detālplānojumu var iepazīties Sakas novada domē un interneta mājaslapas www.pavilosta.lv sadaļā “Domes dokumenti”.

Sakas novada domes priekšsēdētājs Uldis Kristapsons

Paziņojums par teritorijas plānojumu

1. Izvērtējot pagasta padomes rīcībā esošo informāciju, kā arī ar lietu saistītos apstākļus un pamatojoties uz likuma “Par pašvaldībām” 21.panta 3.punktu, “Teritorijas plānošanas likuma” 7. panta 6.2 punktu un Ministru Kabineta noteikumiem Nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 45., 46.punktu, atklāti balsojot ar 6 balsīm “par”( Aigars Ķerpe, Andra Kalniņa, Ingrida Kāposta, Juris Ponomarovs, Gunārs Sebris, Valda Zaļaiskalna), “pret” – nav, “atturas” – nav, padome nolēma:

2.1. Apstiprināt Vaives pagasta teritorijas plānojuma pilnveidoto galīgo redakciju un tā grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumus izdot kā Vaives pagasta 2008.gada 29.augusta saistošos noteikumus Nr.10 “Cēsu rajona Vaives pagasta teritorijas plānojuma grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi”.

2.2. Divu nedēļu laikā pēc Vaives pagasta teritorijas plānojuma stāšanās spēkā iesniegt zināšanai:

2.2.1. Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā – vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma eksemplāru, pievienojot grafiskās daļas kartes (plānus, digitālā veidā, LKS 92 koordinātu sistēmā);

2.2.2. Valsts zemes dienestā – normatīvajos aktos par dokumentu izstrādāšanu un noformēšanu noteiktajā kārtībā apliecinātu vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma grafiskās daļas un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumu kopiju, kā arī grafiskās daļas karti (plānu), kurā attēlota teritorijas plānotā (atļautā) izmantošana un aizsargjoslas (digitālā veidā, vektordatu formā, LKS 92 koordinātu sistēmā);

2.2.3. Valmieras Reģionālajā vides pārvaldē – grafiskās daļas karti (plānu), kurā attēlota teritorijas plānotā (atļautā) izmantošanas un aizsargjoslas (digitālā veidā, vektordatu formā, LKS 92 koordinātu sistēmā).

2.3. Pēc lēmuma pieņemšanas publicēt to laikrakstos “Druva” un “Latvijas Vēstnesis”, norādot, ka ar apstiprināto vietējās pašvaldības teritorijas plānojumu var iepazīties Vaives pagasta padomē “Kaķukrogā”, Vaives pagastā, Cēsu rajonā.

2.4. Ar apstiprināto Vaives pagasta teritorijas plānojumu un saistošajiem noteikumiem var iepazīties Vaives pagasta padomē “Kaķukrogā”, Vaives pagastā, Cēsu rajonā, tās darba laikā.

3. Pagasta padomes pieņemtais lēmums stājas spēkā pēc publicēšanas “Latvijas Vēstnesī”.

4. Šo lēmumu var apstrīdēt Administratīvajā rajona tiesā (Rīgā, Antonijas ielā 6) viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanas dienas.


Paziņojums par detālplānojumu Skultes pagastā

Saskaņā ar Skultes pagasta padomes 2008. gada 20.augusta sēdes nr.P-7 lēmumu detālplānojuma “Smiltāji, Veiksmes” 1.redakcija tiek nodota sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai trīs nedēļas no publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Sabiedriskās apspriešanas ietvaros paredzēti šādi pasākumi:

- apmeklētāju pieņemšana Skultes pagasta būvvaldē, Skultē, “Mandegās”, Skultes pagastā, Limbažu rajonā, otrdienās no plkst. 8 līdz 12.

- tikšanās ar iedzīvotājiem paredzēta 2008. gada 16. septembrī pagasta padomes būvvaldē plkst. 13.

Sabiedriskās apspriešanas materiāli izstādīti Skultes pagasta padomes vestibilā Skultē, “Mandegās”, Skultes pagastā, Limbažu rajonā, padomes darba laikā no plkst. 8 līdz 12 un no 13 līdz 17.

Priekšlikumus un ieteikumus ir jāiesniedz rakstiskā veidā līdz 2008. gada 1.oktobrim, norādot dzīvesvietas adresi vai juridisko adresi, reģistrācijas numuru, pagasta padomes kancelejā otrdienās no plkst. 8 līdz 12 un no 13 līdz 17, vai nosūtīt tos pa pastu SIA “ENTEC” Krišjāņa Valdemāra ielā 38-306/5, Rīgā, LV-1010.


Paziņojums

Saskaņā ar Garkalnes novada domes 30.08.2008. Lēmumu, protokols nr.7, 8.§ izsludināta detālplānojuma pirmās redakcijas sabiedriskā apspriešana nekustamajam īpašumam ‘Ošu gatve 1” (kad.nr.8060 002 0015 ), izstrādes vadītāja - arh. I. Brance.

Sabiedriskā apspriešana notiks no 08.09.2008. līdz 29.09.2008. (3. nedēļas)

Sabiedriskās apspriešanas materiāli tiks izstādīti Garkalnes novada domes telpās Brīvības gatvē 455, Rīgā, LV- 1024.

Ierosinājumi un priekšlikumi par detālplānojumu tiks pieņemti rakstiski līdz 30.09.2008. Garkalnes novada domes būvvaldē, būvvaldes pieņemšanas laikā.

Agris Grūbe

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!