• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Īpašu uzdevumu ministra e-pārvaldes lietās sekretariāts: Par jauniem elektroniski pieejamiem pakalpojumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.09.2008., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/180648

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Pasts: Par jauniem vēstuļu sūtījumu tarifiem

Vēl šajā numurā

05.09.2008., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Īpašu uzdevumu ministra e-pārvaldes lietās sekretariāts: Par jauniem elektroniski pieejamiem pakalpojumiem

 

Vienotajā valsts un pašvaldību e-pakalpojumu portālā www.latvija.lv uzņēmējiem elektroniski ir pieejams jauns pakalpojums – izziņas pieprasīšana par juridiskai personai piemērotajiem piespiedu ietekmēšanas līdzekļiem un administratīvajiem sodiem.

Lai pieprasītu izziņu par juridiskai personai piemērotajiem piespiedu ietekmēšanas līdzekļiem un administratīvajiem sodiem, nav nepieciešams personīgi ierasties Iekšlietu ministrijas Informācijas centrā, tagad to var izdarīt elektroniski portālā www.latvija.lv. Lai elektroniski pieprasītu izziņu, nav nepieciešams drošs e-paraksts.

Izziņa par juridiskai personai piemērotajiem piespiedu ietekmēšanas līdzekļiem un administratīvajiem sodiem uzņēmumiem ir nepieciešama gadījumos, kad uzņēmums piedalās iepirkuma konkursos, kā arī vairākās citās situācijās.

Uzņēmuma pārstāvis, uzrādot pilnvarojumu, izziņu var saņemt Iekšlietu ministrijas Informācijas centrā vai arī ierakstītā vēstulē pieprasījumā norādītajā pasta nodaļā.

Izziņas ietver informāciju no Iekšlietu ministrijas pārziņa esošā Sodu reģistra aktuālās datubāzes par juridiskajai personai administratīvā pārkāpuma lietā piemēroto sodu, no kura izciešanas laika ir pagājis mazāk nekā gads, un par piemērotiem piespiedu ietekmēšanas līdzekļiem, kā arī no arhīva datubāzes – par izpildītiem juridiskajām personām piemērotiem piespiedu ietekmēšanas līdzekļiem un ziņas par administratīvā pārkāpuma lietās piemērotajiem sodiem, ja no soda izciešanas ir pagājis vairāk nekā gads.

Izziņas elektroniski tiek sagatavotas latviešu, krievu un angļu valodā vienas līdz piecu darbdienu laikā – atkarībā no pieprasītāja vajadzībām. Noteikto maksājumu par izziņas sagatavošanu var veikt ar e-pakalpojumu portāla www.latvija.lv starpniecību Hansabankas internetbankā. Plānots, ka tuvākā laikā arī citu internetbanku klientiem būs šāda iespēja.

Pakalpojuma elektronisko piekļuvi nodrošina Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāts sadarbībā Iekšlietu ministrijas Informācijas centru.

 

Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāts

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!