• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētāja biedres tikšanos ar Dānijas delegāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.09.2008., Nr. 143 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181029

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Kanādas vēstnieku

Vēl šajā numurā

16.09.2008., Nr. 143

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas priekšsēdētāja biedres tikšanos ar Dānijas delegāciju

Saeimas priekšsēdētāja biedre Karina Pētersone pirmdien, 8.septembrī, tikās ar Dānijas Kultūras institūta Rīgā vadītāju Simonu Drevsenu Holmbergu, bijušo institūta vadītāju Riki Helmsu un delegāciju no Dānijas.

Saeimas priekšsēdētāja biedre sveica viesus Saeimā un uzsvēra, ka dāņi vienmēr ir laipni gaidīti mūsu valstī. “Dānija ir mūsu draugs, un mums aizvien būs īpašas attiecības, jo tieši jūsu valsts sniedza Latvijai nozīmīgu atbalstu neatkarības atjaunošanas laikā,” sacīja K.Pētersone. Dānija bija viena no pirmajām valstīm, kas 1991.gada augustā atjaunoja diplomātiskās attiecības ar Latviju, un pirmā, kas akreditēja savu vēstnieku Latvijā.

Tikšanās laikā K.Pētersone pastāstīja par Saeimas darbu un raksturoja mūsu valsts attīstību kopš neatkarības atjaunošanas, kā arī šodienas svarīgākos politiskos un ekonomiskos jautājumus. Pieskaroties kultūras aktualitātēm abās valstīs, K.Pētersone minēja savu pieredzi kultūras ministres amatā un atzīmēja Dānijas Kultūras institūta piedāvātās apmaiņas programmas, kas daudziem latviešiem devušas iespēju iepazīt dāņu kultūru.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!