• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 25. augusta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.09.2008., Nr. 143 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181046

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 2. septembra sēdi

Vēl šajā numurā

16.09.2008., Nr. 143

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 25. augusta sēdi

1. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 25.augusta līdz 31.augustam.

2. Pieņēma zināšanai Ārlietu ministrijas valsts sekretāra p.i. Edgara Skujas iesniegumu par Saeimas deputātu vizīti uz Gruziju.

3. Apstiprināja komandējumu deputātu grupas sadarbībai ar Krievijas parlamentu loceklim Aleksandram Mirskim uz Maskavu un Vladikaukāzu (Krievija) no 2008.gada 25.augusta līdz 30.augustam.

4. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja Jura Dalbiņa komandējumu uz Senmalo (Francija) no 2008.gada 7.septembra līdz 10.septembrim.

5.Pieņēma zināšanai šādus deputātu iesniegumus par kavējumu attaisnošanu: Jāņa Urbanoviča iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas kavējumu; Vitālija Orlova iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas kavējumu; Sergeja Dolgopolova iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas kavējumu; Jāņa Tutina iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas kavējumu; Ivana Ribakova iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas kavējumu; Nikolaja Kabanova iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas kavējumu; Alekseja Vidavska iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas kavējumu; Valērija Agešina iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas kavējumu; Aleksandra Mirska iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas kavējumu; Ivana Klementjeva iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas kavējumu; Sergeja Mirska iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas kavējumu; Andreja Klementjeva iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas kavējumu; Nila Ušakova iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas kavējumu; Sergeja Fjodorova iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas kavējumu; Borisa Cileviča iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas kavējumu; Artūra Rubika iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas kavējumu; Aleksandra Golubova iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas kavējumu; Aigara Štokenberga iesniegumu par Saeimas 15.jūlija ārkārtas sesijas kavējumu; Arta Pabrika iesniegumu par Saeimas 15.jūlija ārkārtas sesijas kavējumu.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!