• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 2. septembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.09.2008., Nr. 143 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181047

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 8. septembra sēdi

Vēl šajā numurā

16.09.2008., Nr. 143

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 2. septembra sēdi

1. Sēdē izskatīja piecus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 1.septembra līdz 7.septembrim.

3. Pieņēma zināšanai deputātes Vinetas Muižnieces iesniegumu, kurā viņa informē, ka vēlas darboties deputātu grupā sadarbībai ar Azerbaidžānas parlamentu. Prezidijs nodeva minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu nepieciešamās izmaiņas Saeimas datubāzēs.

4. Pieņēma zināšanai deputāta Jāņa Reira iesniegumu, kurā viņš informē, ka vēlas darboties deputātu grupā sadarbībai ar Azerbaidžānas parlamentu. Prezidijs nodeva minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu nepieciešamās izmaiņas Saeimas datubāzēs.

5. Pieņēma zināšanai Juridiskās komisijas priekšsēdētājas Vinetas Muižnieces iesniegumu, kurā viņa informē, ka Juridiskās komisijas apakškomisijas Latvijas Republikas Satversmes grozījumu izstrādei sastāvā iekļauta deputāte Anta Rugāte. Prezidijs nodeva minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu nepieciešamās izmaiņas Saeimas datubāzēs.

6. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai Augstākās tiesas priekšsēdētāja I.Bičkoviča iesniegumu par Jāņa Tiltiņa apstiprināšanu Augstākās tiesas tiesneša amatā.

7. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Saldus rajona tiesas tiesneses Guntas Grinbergas atbrīvošanu no amata.

8. Nolēma nodot Prezidija locekļiem un Saeimas Juridiskajam birojam A.Gaļinovska iesniegumu par administratīvā akta, ko parakstījusi Saeimas Iesniegumu biroja vadītāja, apstrīdēšanu.

9. Izskatīja un pieņēma zināšanai deputāta Anda Kāposta iesniegumus par Saeimas 6.augusta un 14.augusta ārkārtas sesijas sēžu kavējumiem.

10. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam Gundaram Daudzem, Saeimas sekretāra biedram Andrejam Klementjevam, deputātu grupas sadarbībai ar Bulgārijas parlamentu priekšsēdētāja vietniekam Ventam Armandam Krauklim, deputātu grupas sadarbībai ar Bulgārijas parlamentu loceklim Jurim Sokolovskim, Saeimas Kancelejas direktora vietniekam Guntim Beņķim, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam Uģim Bambem, Protokola nodaļas vadītājas vietniecei Zanei Rukmanei un Stenogrammu nodaļas vecākajai tulcei Sintijai Strikauskai oficiālā vizītē uz Sofiju (Bulgārija) no 2008.gada 14.septembra līdz 17.septembrim;

2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Andrim Bērziņam uz Parīzi (Francija) no 2008.gada 9.septembra līdz 11.septembrim;

3) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Borisam Cilevičam uz Kijevu (Ukraina) no 2008.gada 3.septembra līdz 6.septembrim;

4) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Borisam Cilevičam uz Parīzi (Francija) no 2008.gada 8.septembra līdz 12.septembrim;

5) Informācijas nodaļas vadītājas vietniecei Laimdotai Upeniecei uz Kopenhāgenu (Dānija) no 2008.gada 28.oktobra līdz 1.novembrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!