• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 12. septembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.09.2008., Nr. 145 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181205

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2008. gada 18. septembrī

Vēl šajā numurā

18.09.2008., Nr. 145

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 12. septembra sēdi

1. Sēdē izskatīja deviņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Arta Pabrika iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Artim Pabrikam neapmaksātu atvaļinājumu 25.septembrī.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2008.gada 18.septembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2008.gada 18.septembrī plkst.17.00.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 15.septembra līdz 21.septembrim.

6. Pieņēma zināšanai Ķīnas Tautas Republikas Nacionālā kongresa Ārlietu komisijas delegācijas vizītes Latvijas Republikā programmu.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimā nodibināta deputātu grupa sadarbībai ar Šrilankas parlamentu.

8. Pieņēma lēmumus par pilnvarojumu Saeimas Juridiskā biroja juridiskajam padomniekam Edgaram Pastaram iepazīties ar Satversmes tiesas lietas materiāliem.

9. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Elmāra Lenša apstiprināšanu Zemgales apgabaltiesas tiesneša amatā.

10. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Valmieras rajona tiesas tiesneša Didža Līdača apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

11. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Alūksnes rajona tiesas tiesneses Ivetas Puriņas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

12. Saeimas deputāta Nikolaja Kabanova iesniegums par fotoizstādes izvietošanu Saeimas telpās netika izskatīts pēc būtības sakarā ar to, ka deputāta lūgums izvietot fotoizstādi līdz Saeimas 11.septembra sēdei ir jau novēlojies.

13. Deputāta Arta Pabrika iesniegums par finansējuma piešķiršanu dalībai starptautiskā konferencē Odensē netika izskatīts pēc būtības sakarā ar pievienoto pavadvēstuli par konferences izdevumu segšanu.

14. Nolēma konceptuāli atbalstīt deputāta Arta Pabrika iesniegumu par finansējuma piešķiršanu dalībai starptautiskā konferencē Briselē.

15. Nolēma konceptuāli atbalstīt Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas priekšsēdētāja Sergeja Dolgopolova iesniegumu par komisijas delegācijas vizīti Čehijas Republikas parlamentā.

16. Nolēma nodot Tautsaimniecības komisijai un Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai Ministru kabineta iesniegto pārskatu par valsts īpašuma privatizācijas fonda līdzekļu izlietojumu 2008.gada pirmajā pusē.

17. Pieņēma lēmumu par drošības pasākumiem Horvātijas Republikas parlamenta priekšsēdētāja V.E.Lukas Bebiča vizītes laikā Latvijas Republikā no 2008.gada 21.septembra līdz 23.septembrim.

18. Saeimas Prezidijs nolēma, ka Latvijas Ģimenes plānošanas un seksuālās veselības asociācijas valdes priekšsēdētājas Ivetas Ķelles iesniegums par deputātes Ingrīdas Circenes dalību starptautiskā konferencē Helsinkos nav izskatāms pēc būtības sakarā ar to, ka nav zināms deputātes Ingrīdas Circenes viedoklis minētajā jautājumā.

19. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai vides ministra Raimonda Vējoņa iesniegumu par fotoizstādes “Samaziniet klimata izmaiņas – lietojiet koksni” izvietošanu Saeimas telpās.

20. Apstiprināja izdevumu tāmi Ķīnas Tautas Republikas Nacionālā kongresa Ārlietu komisijas delegācijas vizītei Latvijas Republikā no 2008.gada 17.septembra līdz 21.septembrim.

21. Izskatīja 4.maija Deklarācijas kluba prezidenta Jura Karlsona iesniegumu par transporta izdevumu apmaksu kluba delegācijas vizītei uz Lietuvas Republiku sakarā ar Lietuvas tautas kustības “Sajūdis” 20 gadu jubileju. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai un uzdeva nodrošināt delegāciju ar Saeimas autobāzes autotransportu.

22. Pieņēma zināšanai deputātes Inas Druvietes iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas sēdes kavējumu.

23. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājai Vairai Paeglei, vecākajam konsultantam Ilmāram Solimam un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Aināram Nābelim uz Tallinu (Igaunija) 2008.gada 13. un 14.septembrī;

2) Dokumentu nodaļas vadītājai Aijai Vinterei, vadītājas vietniecei Guntai Zukurei, Tehnikas nodaļas vadītāja vietniekam Guntim Stungrevicam, Informācijas sistēmas administratoram Andrim Nebēdniekam, radioelektronikas inženierim Jurim Balodim un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Voitekam Lisovičam uz Viļņu (Lietuva) 2008.gada 22.septembrī;

3) Stenogrammu nodaļas vadītājas vietniecei Raimondai Klancbergai, redaktorei Jautrītei Līviņai, stenogrammu speciālistei Diānai Lapiņai, vecākajai datoroperatorei Sandrai Bērziņai un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Rolandam Lakšam uz Tallinu (Igaunija) 2008.gada 22. un 23.septembrī;

4) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas loceklei Silvai Bendrātei un delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai uz Oslo (Norvēģija) 2008.gada 28. un 29.septembrī;

5) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Dainim Turlajam uz Briseli (Beļģija) no 2008.gada 21.septembra līdz 23.septembrim;

6) Informācijas nodaļas bibliotekārei Intai Krūmiņai un bibliogrāfam Jānim Kapeniekam uz Māstrihtu (Nīderlande) no 2008.gada 9.novembra līdz 12.novembrim;

7) deputātu grupas sadarbībai ar Baltkrievijas parlamentu priekšsēdētājam Aleksandram Golubovam, deputātu grupas locekļiem Guntim Jānim Eniņam, Oļegam Deņisovam, Starpparlamentu attiecību biroja konsultantei Kristīnai Miņko un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Voldemāram Zvirbulim uz Minsku (Baltkrievija) no 2008.gada 25.septembra līdz 29.septembrim;

8) Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Valdim Ģīlim, delegācijas loceklim Nikolajam Kabanovam un delegācijas sekretārei Kristīnai Miņko uz Ammānu (Jordānija) no 2008.gada 10.oktobra līdz 14.oktobrim.

24. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par deputātu grupas sadarbībai ar Krievijas parlamentu locekļa Aleksandra Mirska komandējumu uz Maskavu un Vladikaukāzu (Krievija) no 2008.gada 25.augusta līdz 30.augustam.

25. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekles Ingrīdas Circenes komandējumu uz Parīzi (Francija) 2008.gada 4. un 5.septembrī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!