• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2008. gada 17. septembra lēmums Nr. 297 "Par Noteikumiem par konsultāciju kārtību ar tirgus dalībniekiem". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.09.2008., Nr. 147 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181390

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrijas dienesta informācija

Par darījumiem privatizācijas sertifikātu tirgū

Vēl šajā numurā

23.09.2008., Nr. 147

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija

Veids: lēmums

Numurs: 297

Pieņemts: 17.09.2008.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums Nr.297

Rīgā 2008.gada 17.septembrī (prot. Nr.35, 13.p.)

Par Noteikumiem par konsultāciju kārtību ar tirgus dalībniekiem

Saskaņā ar Administratīvā procesa likuma spēkā stāšanās likuma 17.panta pirmo daļu un pamatojoties uz likuma “Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem” 9.panta otro daļu un Elektronisko sakaru likuma 8.panta pirmās daļas 11.punktu un otro daļu un 30.panta otro daļu,

 

padome nolemj:

1. Apstiprināt Noteikumus par konsultāciju kārtību ar tirgus dalībniekiem (pielikumā).

2. Noteikt, ka šā lēmuma 1.punktā apstiprinātie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc šī lēmuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

3. Ar šā lēmuma 1.punktā apstiprināto noteikumu spēkā stāšanos spēku zaudē ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas ar 2007.gada 30.maija lēmumu Nr.156 apstiprinātie Noteikumi par konsultāciju kārtību ar tirgus dalībniekiem (Latvijas Vēstnesis, 2007, 89.nr.).

Lēmums stājas spēkā ar tā pieņemšanas brīdi.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

Apstiprināti

ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2008.gada 17.septembra lēmumu Nr.297

Noteikumi par konsultāciju kārtību ar tirgus dalībniekiem

Izdoti saskaņā ar Elektronisko sakaru likuma 8.panta pirmās daļas 11.punktu un 30.panta otro daļu

1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (turpmāk – Regulators) veic publiskās konsultācijas ar tirgus dalībniekiem Elektronisko sakaru likumā noteiktajos gadījumos, kā arī konsultējas ar elektronisko sakaru komersantiem, nosakot konkrētos elektronisko sakaru pakalpojumu tirgus.

2. Noteikumos lietoti šādi termini:

2.1. konsultāciju dokuments – Regulatora izstrādāts dokuments, par kuru notiek konsultācija ar ieinteresētajiem tirgus dalībniekiem;

2.2. tirgus dalībnieks – elektronisko sakaru komersants, lietotājs.

3. Regulators izstrādā konsultāciju dokumentu un ievieto savā tīmekļa vietnē, vienlaicīgi publicējot attiecīgu paziņojumu laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

4. Tirgus dalībnieks 30 dienu laikā no paziņojuma publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” iesniedz Regulatoram komentārus un priekšlikumus par konsultāciju dokumentu (turpmāk – priekšlikumi).

5. Tirgus dalībnieks priekšlikumus Regulatoram iesniedz rakstveidā, kā arī elektroniskā formā, nosūtot tos uz adresi: sprk@sprk.gov.lv.

6. Ja tirgus dalībnieka iesniegtie priekšlikumi satur informāciju, kura ir norādīta kā ierobežotas pieejamības informācija, tirgus dalībnieks to iesniedz Regulatoram atsevišķā pielikumā.

7. Regulators tīmekļa vietnē ievieto tirgus dalībnieka iesniegtos priekšlikumus, izņemot to informāciju, kas ir norādīta kā ierobežotas pieejamības informācija.

8. Regulators apkopo un izvērtē tirgus dalībnieka iesniegtos priekšlikumus, nepieciešamības gadījumā precizējot konsultāciju dokumentu.

9. Precizēto konsultāciju dokumentu Regulators ievieto savā tīmekļa vietnē. Precizētam konsultāciju dokumentam ir informatīvs raksturs.

10. Regulators var piemērot šos noteikumus arī tad, ja nepieciešams izzināt tirgus dalībnieku viedokļus un šāda viedokļa noskaidrošana nav paredzēta normatīvajos aktos.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!