• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Horvātijas parlamenta priekšsēdētāja vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.09.2008., Nr. 147 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181394

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Atrodoties ārpus valsts robežām un nododot Valsts prezidenta vietu Saeimas priekšsēdētājam

Vēl šajā numurā

23.09.2008., Nr. 147

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Horvātijas parlamenta priekšsēdētāja vizīti

01.JPG (16014 bytes)
Svētdien, 21.septembra pēcpusdienā, Latvijā oficiālā vizītē ieradās Horvātijas Republikas Sabora (parlamenta) priekšsēdētājs Luka Bebičs. Vakar, 22.septembrī, Horvātijas parlamenta priekšsēdētājs tikās ar Latvijas Republikas Saeimas priekšsēdētāju Gundaru Daudzi (attēlā), Ministru prezidentu Ivaru Godmani (skat. 45.lpp.), kā arī citiem Saeimas un valdības pārstāvjiem
Foto: Inga Kundziņa, A.F.I.

22.septembrī Ministru prezidents Ivars Godmanis tikās ar Horvātijas parlamenta priekšsēdētāju Luku Bebiču, kas uzturas Latvijā oficiālā vizītē.

Tikšanās laikā Ministru prezidents pauda atbalstu Horvātijas vēlmei iestāties Eiropas Savienībā (ES) un NATO. I.Godmanis izteica Horvātijas pusei gatavību dalīties pieredzē par iestāšanās sarunām ar ES.

Ministru prezidents ar L.Bebiču pārrunāja Latvijas un Horvātijas divpusējo attiecību attīstību, kā arī starptautiskās aktualitātes, tai skaitā ekonomisko situāciju pasaulē un enerģētikas jautājumus.

I.Godmanis un L.Bebičs atzīmēja, ka jāturpina darbs, lai rastu iespējas tālāk attīstīt abu valsts ekonomisko sadarbību, piemēram, tūrismā un lauksaimniecībā. Abas puses atzinīgi novērtēja līdzšinējo veiksmīgo sadarbību kuģu būvē.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!