• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.09.2008., Nr. 148 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181503

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2008.gada 22.septembrī

Vēl šajā numurā

24.09.2008., Nr. 148

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

KV38VAKS.JPG (46358 bytes)• Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera mainās un pārkārtojas. Tās jaunajā stratēģijā paredzēts, ka organizācijai jākļūst par Latvijas ekonomikas virzītājspēku un uzņēmēju, tās biedru – interešu efektīvu pārstāvi biznesa vides veidošanā. Saruna ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes priekšsēdētāju Žaneti Jaunzemi par organizācijas mērķiem, uzdevumiem un veidiem, kā plānots sasniegt iecerēto.

• Tautsaimniecības padomes ārkārtas sēdē tika prezentēts Ekonomikas ministrijas ziņojums par makroekonomisko situāciju valstī. Pašreizējo ekonomisko rādītāju skaidrojums un ekspertu viedokļi rakstā “Tautsaimniecības attīstība buksē, jāsavelk jostas”.

• Rubrikā “Inovācijas lietas” – par jaunu Latvijā izstrādātu sistēmu spēkratu dinamisko parametru reģistrācijai un analīzei.

• Vai bizness un ētika var būt savienojami jēdzieni? Kā varētu veicināt ētiskumu ikvienā uzņēmumā un Latvijas biznesa vidē kopumā? Par šiem jautājumiem saruna ar Kristīgās vadības koledžas mācību programmu direktori Indru Šleseri.

• Nodokļu konsultante Jadviga Neilande skaidro, kas jādara pircējam, ja saņemta bojāta prece. Savukārt individuālais komersants Arnis Puškeiris sniedz uzņēmēju ikdienā noderīgus padomus interneta lietošanā.

“Komersanta Vēstneša” redakcija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!