• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.09.2008., Nr. 149 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181544

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

25.09.2008., Nr. 149

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2008.gada 10.oktobrī pulksten 11 Rīgā, Brīvības bulvārī 32, 3.auditorijā LU Vēstures zinātnes nozares promocijas padomes atklātā sēdē EDVĪNS EVARTS aizstāvēs promocijas darbu “Zemes pašpārvalde Latvijas ģenerālapgabalā (1941–1944)” vēstures doktora grāda iegūšanai.

Recenzenti: prof., Dr. habil. hist. Antonijs Zunda (Latvijas Universitāte); prof., Dr. hist. Aleksandrs Ivanovs (Daugavpils Universitāte); Dr. hist. Dzintars Ērglis (LU Latvijas Vēstures institūts).

Ar promocijas darbu var iepazīties LU bibliotēkā Kalpaka bulvārī 4.

 

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2008.gada 17.oktobrī pulksten 10 LU Cietvielu fizikas institūtā (Ķengaraga ielā 8, Rīgā) konferenču zālē notiks LU Fizikas un astronomijas zinātnes nozares specializētās promocijas padomes atklātā sēde, kurā disertāciju fizikas zinātņu doktora grāda iegūšanai aizstāvēs Ojārs Balcers.

Temats: “Halkogēnīdu amorfu plānu kārtiņu fototermiskās īpašības”.

Recenzenti: profesors Ivars Lācis, profesors Māris Knite un profesors Andris Ozols.

Ar promocijas darbu var iepazīties LU Zinātniskajā bibliotēkā un LU Fizikas un matemātikas fakultātē F210.telpā.

 

Paziņojums

Valsts aģentūra “Materiālās rezerves” informē RAIMONDU DAUKSTI, dzim.1960.gadā, ka transportlīdzeklis MTZ ar valsts reģistrācijas numuru 6501 LE, ar kuru 2008.gada 28.jūlijā tika izdarīts administratīvais pārkāpums nr.PA332862, ir nodots glabāšanā valsts aģentūrai “Materiālās rezerves”.

Lūdzam Raimondu Dauksti steidzami vērsties ar iesniegumu valsts aģentūrā “Materiālās rezerves” (Piedrujas ielā 5, Rīgā, LV-1073) par transportlīdzekļa MTZ ar valsts reģistrācijas numuru 6501 LE atdošanu, saskaņā ar Cēsu rajona policijas pārvaldes 2008.gada 29.augusta lēmumu.

Paziņojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2006.gada 11.jūlija noteikumu nr.580 “Noteikumi par rīcību ar administratīvo pārkāpumu lietās izņemto mantu un dokumentiem” 45.punktam, ja izņemtās mantas īpašnieks, tā pilnvarota persona vai transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības oriģināla uzrādītājs mēneša laikā no brīža, kad stājies spēkā atbildīgās institūcijas (amatpersonas) lēmums par izņemtās mantas atdošanu īpašniekam, nepārņem izņemto mantu, valsts aģentūra “Materiālās rezerves” to realizē vai iznīcina.

 

Paziņojums

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Latvijas Propāna gozē” paziņo, ka no 2008.gada 1.novembra sašķidrinātās gāzes realizācijas cena par patērēto gāzi no pazemes un virszemes grupu iekārtām ir Ls 3,52 par m3 gāzes. Ja ir noslēgts līgums par to, ka gāzes padevi patērētājiem nodrošina namu īpašnieks (apsaimniekotājs), gāzes cena ir Ls 3,02 par m3 gāzes.

Cenas norādītas summā ar pievienotās vērtības nodokli un tarifu, kuru apstiprinājusi sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija ar 2008.gada 10.septembra lēmumu nr.286 (protokols nr.34, 10.p.) “Par SIA “Latvijas propāna gāze” sašķidrinātās naftas gāzes sadales no virszemes un pazemes tvertnēm pa cauruļvadiem līdz ievadam daudzdzīvokļu ēkā pakalpojuma tarifu”.

 

Paziņojums

Rīgas pašvaldības SIA “Vecmīlgrāvis”, reģistrācijas nr. 40103057385, juridiskā adrese: Rīgā, Baltāsbaznīcas ielā 52, paziņo, ka sakarā ar RP SIA “Vecmīlgrāvis” apsaimniekošanā esošo namu vājstrāvas komunikāciju tīklu revīziju (internets, kabeļtelevīzija), lūdzam šo pakalpojumu sniedzēju firmu pārstāvjus ierasties līdz 01.11.2008. juridisko attiecību sakārtošanai. Papildus informējam, ka tiks demontēti vājstrāvas tīkli un iekārtas, kas nav marķētas un kurām nav zināms īpašnieks.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!