• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 29. septembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.10.2008., Nr. 153 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181825

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2008. gada 2. oktobrī

Vēl šajā numurā

02.10.2008., Nr. 153

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 29. septembra sēdi

 

1. Sēdē izskatīja sešus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Nolēma iekļaut Saeimas sēdes darba kārtībā deputātes Karinas Pētersones iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu un ieteikt Saeimai piešķirt deputātei Karinai Pētersonei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 2.oktobrī.

3. Nolēma iekļaut Saeimas sēdes darba kārtībā Valsts prezidenta Valda Zatlera iesniegumu par likuma “Grozījumi Valsts civildienesta likumā” otrreizēju caurlūkošanu.

4. Nolēma iekļaut Saeimas sēdes darba kārtībā Valsts prezidenta Valda Zatlera iesniegumu par likuma “Grozījumi Valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas likumā” otrreizēju caurlūkošanu.

5. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2008.gada 2.oktobra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

6. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2008.gada 2.oktobrī plkst. 17.00.

7. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 29.septembra līdz 5.oktobrim.

8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Juris Dobelis iekļauts deputātu grupā sadarbībai ar Polijas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot deputāta Jura Dobeļa iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

9. Nolēma atbalstīt Valsts prezidenta kancelejas vadītāja vietnieka Ērika Ozola iesniegumu par Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa iekļaušanu oficiālās delegācijas sastāvā vizītei Kazahstānā, Uzbekistānā un Turkmenistānā.

10. Nolēma nodot Ārlietu komisijai darbam frakcijas PCTVL priekšsēdētāja Jakova Plinera iesniegumu ar lūgumu atzīt Abhāzijas Republikas un Dienvidosetijas Republikas neatkarību.

11. Apstiprināja komandējumus:

1) Ārlietu komisijas priekšsēdētājam Andrim Bērziņam uz Uzbekistānu, Kazahstānu un Turkmenistānu no 2008.gada 2.oktobra līdz 9.oktobrim;

2) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas loceklei Sarmītei Ķikustei un delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai uz Kopenhāgenu (Dānija) no 2008.gada 19.oktobra līdz 21.oktobrim;

3) Informācijas nodaļas vadītājai Anitai Dūdiņai uz Ženēvu (Šveice) no 2008.gada 15.oktobra līdz 17.oktobrim;

4) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Jānim Strazdiņam uz Parīzi (Francija) no 2008.gada 5.oktobra līdz 8.oktobrim;

5) Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Andrim Veisam uz Viļņu (Lietuva) 2008.gada 4. un 5.oktobrī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!