• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 22. septembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.10.2008., Nr. 153 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181828

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 25. septembra sēdi

Vēl šajā numurā

02.10.2008., Nr. 153

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 22. septembra sēdi

 

1. Sēdē izskatīja septiņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Aigara Kalvīša iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Aigaram Kalvītim neapmaksātu atvaļinājumu no 1.oktobra līdz 8.oktobrim.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2008.gada 25.septembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2008.gada 25.septembrī plkst. 17.00.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 22.septembra līdz 28.septembrim.

6. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka deputāte Ērika Zommere iekļauta deputātu grupās sadarbībai ar Gruzijas, Azerbaidžānas, Moldovas, Japānas un Francijas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot deputātes Ērikas Zommeres iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Nolēma nodot Publisko izdevumu un revīzijas komisijai valsts kontrolieres Ingūnas Sudrabas iesniegumu par finanšu revīzijas rezultātiem.

8. Prezidijs nolēma nodot Saeimas Kancelejai frakcijas “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK priekšsēdētāja Māra Grīnblata iesniegumu, kurā viņš lūdz izvērtēt tehniskās iespējas publiskot Saeimas deputātu balsojumu Saeimas mājaslapā nekavējoties pēc katra konkrēta balsojuma.

9. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājas Vairas Paegles iesniegumu par Tvininga projektu Azerbaidžānas parlamentā.

10. Izskatīja 4.maija Deklarācijas kluba prezidenta Jura Karlsona iesniegumu, kurā viņš lūdz apmaksāt autobusa īri un izmaksas par degvielu sakarā ar kluba delegācijas vizīti Lietuvas Republikā, lai piedalītos Lietuvas kustības “Sajūdis”’ 20 gadu jubilejas svinībās. Saeimas Prezidijs nolēma noraidīt minēto iesniegumu, jo Saeima kā budžeta iestāde nav tiesīga apmaksāt sabiedriskās iestādes rēķinu.

11. Pieņēma zināšanai deputāta Jāņa Klauža iesniegumu par Saeimas 14.augusta ārkārtas sesijas sēdes kavējumu.

12. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam Gundaram Daudzem, Ārlietu komisijas priekšsēdētājam Andrim Bērziņam, deputātu grupas sadarbībai ar Gruzijas parlamentu priekšsēdētājam Dzintaram Zaķim, Saeimas Kancelejas direktora vietniekam Valdim Ziemelim, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam Uģim Bambem un Protokola nodaļas vecākajai konsultantei Līgai Amatai uz Tbilisi (Gruzija) no 2008.gada 28.septembra līdz 1.oktobrim;

2) Saeimas priekšsēdētāja biedrei Vinetai Muižniecei, deputātu grupas sadarbībai ar Azerbaidžānas parlamentu priekšsēdētājam Oļegam Deņisovam un deputātu grupas loceklim Dainim Turlajam uz Baku (Azerbaidžāna) no 2008.gada 12.oktobra līdz 16.oktobrim;

3) Saeimas priekšsēdētāja biedrei Karinai Pētersonei uz Neapoli (Itālija) no 2008.gada 25.septembra līdz 27.septembrim;

4) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Andrim Bērziņam, delegācijas locekļiem Borisam Cilevičam, Ingrīdai Circenei, Jurim Dobelim, Antai Rugātei un delegācijas sekretāram Martinam Olekšam uz Strasbūru (Francija) no 2008.gada 27.septembra līdz 3.oktobrim;

5) Saeimas specializētajai atašejai Latvijas Republikas pastāvīgajā pārstāvniecībā Eiropas Savienībā Simonai Megnei uz Rīgu (Latvija) no 2008.gada 24.septembra līdz 26.septembrim;

6) Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājam Jānim Šmitam un komisijas priekšsēdētāja biedram Leonam Līdumam uz Ženēvu (Šveice) no 2008.gada 2.novembra līdz 5.novembrim;

7) Eiropas lietu komisijas vecākajam konsultantam Ilmāram Solimam un konsultantam Ģirtam Ostrovskim uz Budapeštu (Ungārija) 2008.gada 24. un 25.septembrī.

13. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas priekšsēdētāja Sergeja Dolgopolova, komisijas priekšsēdētāja biedra Māra Ārberga, komisijas sekretāres Baibas Rivžas, komisijas locekļu Andra Bērziņa, Ainara Latkovska un Iesniegumu biroja vadītājas Edītes Alksnes komandējumu uz Prāgu (Čehija) no 2008.gada 28.septembra līdz 1.oktobrim.

14. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par deputātu grupas sadarbībai ar Baltkrievijas parlamentu priekšsēdētāja Aleksandra Golubova, deputātu grupas locekļu Gunta Jāņa Eniņa, Oļega Deņisova, Starpparlamentu attiecību biroja konsultantes Kristīnas Miņko un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja Voldemāra Zvirbuļa komandējumu uz Minsku (Baltkrievija) no 2008.gada 25.septembra līdz 29.septembrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!