• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.10.2008., Nr. 153 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181834

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

02.10.2008., Nr. 153

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 

Paziņojums

Pamatojoties uz Ikšķiles novada domes 2008.gada 20.augusta sēdes lēmumu (sēdes protokola izraksts nr.8), apstiprināt Ikšķiles novada pašvaldības aģentūras “Līvi” realizētās siltumenerģijas tarifus saskaņā ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes 24.07.2008. lēmumu nr.247 “Par akciju sabiedrības “Latvijas Gāze” dabasgāzes apgādes tarifiem” un ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 27.02.2008. lēmumu nr.58 apstiprināto Dabasgāzes tirdzniecības tarifu aprēķināšanas metodiku atbilstoši AS “Latvijas Gāze” diferencēto gala tarifu tabulai.

Lēmums stājas spēkā ar 2008.gada 1.oktobri.

 

Paziņojums

Valsts aģentūra “Materiālās rezerves” informē DAINI ZĀLMANI, dzim. 1975.gadā, ka transportlīdzeklis “VW Golf” ar valsts reģistrācijas numuru DP 8669, ar kuru 2008.gada 9.septembrī tika izdarīts administratīvais pārkāpums nr. PA538224, ir nodots glabāšanā valsts aģentūrai “Materiālās rezerves”.

Lūdzam DAINI ZĀLMANI steidzami vērsties ar iesniegumu valsts aģentūrā “Materiālās rezerves” (Piedrujas ielā 5, Rīgā, LV-1073) par transportlīdzekļa “VW Golf” ar valsts reģistrācijas numuru DP 8669 atdošanu saskaņā ar Rīgas reģiona pārvaldes 2008.gada 10.septembra lēmumu.

Paziņojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2006.gada 11.jūlija noteikumu nr.580 “Noteikumi par rīcību ar administratīvo pārkāpumu lietās izņemto mantu un dokumentiem” 45.punktam, ja izņemtās mantas īpašnieks, tā pilnvarota persona vai transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības oriģināla uzrādītājs mēneša laikā no brīža, kad stājies spēkā atbildīgās institūcijas (amatpersonas) lēmums par izņemtās mantas atdošanu īpašniekam, nepārņem izņemto mantu, valsts aģentūra “Materiālās rezerves” to realizē vai iznīcina.

 

Paziņojums

SIA “Estonian, Latvian & Lithuanian Environment” (adrese: Skolas iela 10-8, Rīga, LV-1010, tālr. 67242411, www.environment.lv) paziņo, ka tiek uzsākta dabas aizsardzības plāna izstrāde īpaši aizsargājamai dabas teritorijai - dabas liegumam “Babītes ezers”. Teritorija atrodas Rīgas rajonā, Babītes un Salas pagastos un Jelgavas rajonā, Valgundes novadā.

Uzsākot dabas aizsardzības plāna izstrādi, tiek organizēta informatīvā sanāksme, kurā dabas aizsardzības plāna izstrādātāji iepazīstinās ar dabas aizsardzības plāna izstrādes mērķiem, izstrādes procesu un plānotajām aktivitātēm. Uzaicinām visus, kam ir interese par dabas lieguma aizsardzību un apsaimniekošanu, tajā skaitā zemes īpašniekus, piedalīties dabas aizsardzības plāna izstrādes informatīvajā sanāksmē, kas notiks 2008.gada 20.oktobrī plkst. 17 Salas pagasta Tautas namā. Adrese: Rīgas rajons, Salas pagasts, “Kļavas”.

 

Paziņojums par zvērinātu tiesu izpildītāju regulāro kvalifikācijas eksāmenu

Tieslietu ministrija paziņo, ka 2008.gada 6.novembrī notiks zvērinātu tiesu izpildītāju regulārais kvalifikācijas eksāmens. Pienākums kārtot regulāro kvalifikācijas eksāmenu ir zvērinātiem tiesu izpildītājiem, kuri nodevuši zvērestu līdz 2004.gada 1.janvārim.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!