• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ekonomikas ministra darba vizīti Centrālāzijas valstīs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.10.2008., Nr. 154 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181936

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts prezidenta valstsvizīti Kazahstānā

Vēl šajā numurā

03.10.2008., Nr. 154

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ekonomikas ministra darba vizīti Centrālāzijas valstīs

No 2. līdz 9.oktobrim Valsts prezidenta Valda Zatlera valstsvizītes ietvaros ekonomikas ministrs Kaspars Gerhards devies darba vizītē uz Centrālāzijas valstīm Kazahstānu, Uzbekistānu un Turkmenistānu.

Kazahstānā ekonomikas ministrs K.Gerhards parakstīs LR Ekonomikas ministrijas un Kazahstānas Statistikas aģentūras saprašanās memorandu par sadarbību statistikas jomā, kā arī piedalīsies Kazahstānas–Latvijas biznesa forumā. Astanā ir paredzēta arī K.Gerharda divpusējā tikšanās ar Kazahstānas ekonomikas un budžeta plānošanas ministru B.Sultanovu.

Savukārt Uzbekistānā K.Gerhards parakstīs sadarbības līgumus, kā arī vienošanos par sadarbību akreditācijas jomā starp LR Ekonomikas ministriju un Uzbekistānas Republikas standartizācijas, metroloģijas un sertifikācijas aģentūru. Taškentā ekonomikas ministrs piedalīsies arī Latvijas–Uzbekistānas biznesa forumā, kā arī tiksies ar Uzbekistānas ārējo ekonomisko attiecību, investīciju un tirdzniecības ministru E.Ganijevu.

8.oktobrī Turkmenistānā, Ašhabadā, notiks K.Gerharda un Turkmenistānas premjerministra vietnieka K.Geldimiradova divpusējā tikšanās. Vizītes laikā ir plānota arī ekonomikas ministra dalība Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras un Turkmenistānas Tirdzniecības un rūpniecības kameras organizētajā biznesa forumā.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!