• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atbildes uz deputātu iesniegtajiem jautājumiem 2008. gada 25. septembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.10.2008., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/181995

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Frakciju viedokļi pēc 2008. gada 25. septembra sēdes

Vēl šajā numurā

07.10.2008., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atbildes uz deputātu iesniegtajiem jautājumiem 2008. gada 25. septembrī

 

Stenogramma — Saeimas Kancelejas stenogrammu nodaļas redakcijā

 

Sēdi vada Latvijas Republikas 9.Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze.

Sēdes vadītājs.

Labdien, godātie kolēģi! Sākam atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem.

Šodienas darba kārtībā ir četri deputātu jautājumi.

Pirmais darba kārtības punkts – deputātu Zaķa, Bendrātes, Mūrnieces, Āboltiņas un Ziedones-Kantānes jautājums zemkopības ministram Mārtiņam Rozem “Par Meža attīstības fonda līdzekļu izlietojumu”. Taču es redzu, ka neviens no jautājuma iesniedzējiem šodien nav ieradies. Uz šo jautājumu ir saņemta zemkopības ministra Mārtiņa Rozes rakstiska atbilde.

Ņemot vērā to, ka jautājuma iesniedzēji šodien nav ieradušies, tas nozīmē, ka šī rakstiskā atbilde viņus ir apmierinājusi.

Nākamais darba kārtības punkts – deputātu Kampara, Zaķa, Mūrnieces, Āboltiņas un Kariņa jautājums iekšlietu ministram Marekam Segliņam “Par priekšlikumiem likumprojektam “Grozījumi Valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas likumā””.

Arī uz šo jautājumu ir saņemta iekšlietu ministra Mareka Segliņa rakstiska atbilde, un, tā kā jautājuma iesniedzēji nav ieradušies uz šodienas sēdi, tad arī uzskatāms, ka viņus atbilde apmierinājusi.

Trešais šodienas darba kārtības punkts – deputātu Kampara, Zaķa, Mūrnieces, Āboltiņas un Kariņa jautājums Ministru prezidentam Ivaram Godmanim “Par priekšlikumiem likumprojektam “Grozījumi Valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas likumā””.

Arī šā jautājuma iesniedzēji nav ieradušies uz šodienas sēdi. Līdz ar to uzskatāms, ka viņus apmierina saņemtā rakstiskā atbilde.

Savukārt ceturtais šodienas darba kārtības punkts ir deputātu Plinera, Buhvalova, Mitrofanova, Buzajeva un Sokolovska jautājums tieslietu ministram Gaidim Bērziņam “Par 2008.gada 29.jūlija Ministru kabineta noteikumu Nr.612 pamatotību”.

Uz šo jautājumu arī ir saņemta tieslietu ministra Gaida Bērziņa rakstiska atbilde, un uz šodienas sēdi ir ieradies arī viens no jautājuma iesniedzējiem – deputāts Buzajevs. Sakiet, lūdzu, Buzajeva kungs, vai jūs apmierina saņemtā rakstiskā atbilde? Lūdzu, ieslēdziet mikrofonu deputātam Buzajevam! Kaut kā nedarbojas mikrofons… Šī sēde tiek translēta tiešraidē, tāpēc ļoti svarīgi būtu runāt mikrofonā.

V.Buzajevs (PCTVL frakcija).

Diemžēl iesniedzēji nav apmierināti ar saņemto atbildi, tāpēc gribētu redzēt ministru un uzdot viņam papildjau­tājumus.

Sēdes vadītājs.

Tā kā jautājuma iesniedzējus neapmierina saņemtā tieslietu ministra atbilde, šā jautājuma izskatīšana tiek pārcelta uz nākamo jautājumu un atbilžu izskatīšanas sēdi, uz kuru tiks uzaicināts arī tieslietu ministrs Gaidis Bērziņš.

Līdz ar to visi šodienas darba kārtībā iekļautie jautājumi ir izskatīti, un es jautājumu un atbilžu sniegšanas sēdi pasludinu par slēgtu.

Paldies.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!