• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 6. oktobra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.10.2008., Nr. 157 https://www.vestnesis.lv/ta/id/182119

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2008. gada 9. oktobrī

Vēl šajā numurā

09.10.2008., Nr. 157

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 6. oktobra sēdi

1. Sēdē izskatīja divus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Aleksandra Mirska iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Aleksandram Mirskim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 9.oktobrī.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2008.gada 9.oktobra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2008.gada 9.oktobrī plkst. 17.00.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 6.oktobra līdz 12.oktobrim.

6. Nolēma iekļaut Saeimas sēdes darba kārtībā deputāta Vitālija Orlova iesniegumu par izstāšanos no Parlamentārās izmeklēšanas komisijas sakarā ar iespējamu pretlikumīgu un neētisku rīcību tieslietu sistēmā sastāva.

7. Nolēma iekļaut Saeimas sēdes darba kārtībā deputātes Solvitas Āboltiņas iesniegumu par izstāšanos no Parlamentārās izmeklēšanas komisijas sakarā ar iespējamu pretlikumīgu un neētisku rīcību tieslietu sistēmā sastāva.

8. Nolēma iekļaut Saeimas sēdes darba kārtībā deputāta Ainara Latkovska iesniegumu par izstāšanos no Parlamentārās izmeklēšanas komisijas sakarā ar iespējamu pretlikumīgu un neētisku rīcību tieslietu sistēmā sastāva.

9. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai un Saimnieciskajai komisijai Parlamentārās izmeklēšanas komisijas sakarā ar iespējamu pretlikumīgu un neētisku rīcību tieslietu sistēmā priekšsēdētāja Jura Dobeļa iesniegumu par Parlamentārās izmeklēšanas komisijas darba nodrošinājumu.

10. Izskatīja deputātu grupas sadarbībai ar Izraēlas parlamentu priekšsēdētāja Borisa Cileviča iesniegumu par deputātu grupas sadarbībai ar Izraēlas parlamentu pārstāvju piedalīšanos konferencē Parīzē šā gada 6. un 7.novembrī. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt ne vairāk kā piecu dalībnieku piedalīšanos minētajā konferencē.

11. Pieņēma lēmumu par pastāvīgas darba grupas izveidošanu, lai izstrādātu priekšlikumus Saeimas Prezidija lēmumam par sabiedrības informēšanas jautājumu stratēģisko virzību.

12. Izskatīja deputātes Ineses Šleseres iesniegumu un nolēma attaisnot viņas kavējumu Saeimas 2.oktobra sēdē.

13. Apstiprināja komandējumus:

1) Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājam Jurim Dalbiņam, komisijas priekšsēdētāja biedram Jurim Dobelim, komisijas sekretāram Visvaldim Lācim, komisijas locekļiem Dagnijai Staķei, Dainim Turlajam, komisijas vecākajai konsultantei Imantai Loginai, konsultantei Margitai Markevicai un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Modrim Trencim uz Pērnavu (Igaunija) 2008.gada 10.oktobrī;

2) Eiropas Savienības Informācijas centra vadītājai Mārai Dzirniecei uz Briseli (Beļģija) 2008.gada 15. un 16.oktobrī.

 

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!