• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts sekretāru sanāksmē: 2008.gada 9.oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.10.2008., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/182386

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par mājokļu telpiskās attīstības perspektīvām pasaulē

Vēl šajā numurā

15.10.2008., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts sekretāru sanāksmē: 2008.gada 9.oktobrī

 

VidM: Par nekustamā īpašuma “Radons” nodošanu Vides ministrijas valdījumā

9.oktobrī valsts sekretāru sanāksmē tika izsludināts Vides ministrijas sagatavotais Ministru kabineta rīkojuma projekts “Par nekustamā īpašuma Rīgas rajonā, Baldones pilsētas lauku teritorijā, “Radons” saglabāšanu valsts īpašumā un nodošanu Vides ministrijas valdījumā”.

Rīkojuma projekts paredz saglabāt valsts īpašumā un nodot Vides ministrijas valdījumā nekustamo īpašumu “Radons”, kas atrodas Rīgas rajonā, Baldones pilsētas lauku teritorijā. Nekustamais īpašums sastāv no vienas zemes vienības un 14 būvēm, kurās ietilpst “Radons” radioaktīvo atkritumu glabāšanas punkts, kā arī administratīvās un saimniecības ēkas.

Radioaktīvo atkritumu glabātava “Radons” atrodas Rīgas rajonā, 5 km attālumā no Baldones pilsētas ar lauku teritoriju centra un 27 km attālumā no Rīgas. Glabātavas teritorijas platība ir 7 ha, zemes kadastra Nr.80250020164, un to apsaimnieko Bīstamo atkritumu pārvaldības valsts aģentūra. “Radons” savu darbību sāka 1962.gadā saskaņā ar tajā laikā spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem un standartprasībām, taču šobrīd pēc uzlabošanas darbiem tas atbilst arī starptautiskajām un valsts radiācijas drošības prasībām.

Vides ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!