• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.10.2008., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/182391

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2008.gada 13.oktobrī

Vēl šajā numurā

15.10.2008., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

KV42VAKS.JPG (27552 bytes)• Pēdējā laikā ir pieaudzis mazkvalificēto zādzību skaits – to, kuru veikšanai zaglim nav nepieciešama īpaša sagatavotība vai plānošana – ieraudzīja, paņēma un aizgāja. Policija uzskata, ka zādzību skaita pieaugums daļēji saistāms ar ekonomiskās situācijas pasliktināšanos valstī, kas neizbēgami atstāj ietekmi uz noziedzību. Vēl pirms laika, kad būvniecība piedzīvoja uzplaukumu un tai trūka darbaspēka, daļa zādzību veicēju izvēlējās pelnīt tur. Taču tagad, kad darba vairs nav, viņi atgriežas pie saviem vecajiem ieradumiem. Plašāks izklāsts par ekonomikas situācijas ietekmi uz kriminogēno jomu – rakstā “Ekonomika un noziedzība. Mijiedarbība?”

 

• Kā izvēlēties labu grāmatvedi, vai grāmatvedim ir pienākums brīdināt uzņēmēju par uzņēmuma finanšu rādītāju pasliktināšanos, kāpēc arī pašam uzņēmējam jāmāk galvenās grāmatvedības lietas? Atbildes meklējiet rakstā “Labs grāmatvedis – uzņēmuma bagātība”.

 

• Publikācijā “Ko dizainers un uzņēmējs var dot viens otram” aplūkoti jautājumi, kas ir dizains, vai tas var būtiski ietekmēt ekonomikas attīstību augšupejas virzienā un radīt papildu pievienoto vērtību produktam vai pakalpojumam.

 

• Programmas EUREKA interneta vietnē atrodama informācija par jaunu, pasaules mērogā nozīmīgu produktu “Heart Guard”, ko kopīgi izstrādājuši Latvijas un Lietuvas uzņēmēji un zinātnieki. Taču veiksmes stāsts tas ir tikai ārēji. Projekta autori cīnās, lai “sirds sargs” jelkad nonāktu sērijveida ražošanā un patērētāji to varētu iegādāties par pieņemamu cenu.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!