• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 9. oktobra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.10.2008., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/182465

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2008. gada 16. oktobrī

Vēl šajā numurā

16.10.2008., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 9. oktobra sēdi

 

1. Izskatīja deputāta Vladimira Buzajeva iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam Vladimiram Buzajevam neapmaksātu atvaļinājumu š.g. 9.oktobrī un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Ainara Latkovska iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam Ainaram Latkovskim neapmaksātu atvaļinājumu š.g. 9.oktobrī un ziņot par to Saeimas sēdē.

3. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai un Saimnieciskajai komisijai Saeimas frakcijas “Jaunais laiks” priekšsēdētāja Dzintara Zaķa iesniegumu par finansējumu parlamentārās izmeklēšanas komisijai.

4. Nolēma izslēgt no Prezidija sēdes darba kārtības un pārskatīt lēmuma projektu par Parlamentārās izmeklēšanas komisijas sakarā ar iespējamu pretlikumīgu un neētisku rīcību tieslietu sistēmā darba nodrošinājumu, nosakot darbības nodrošinājuma finansējumu 2008.gada budžeta ietvaros.

5. Nolēma nodot Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijai valsts kontrolieres Ingūnas Sudrabas iesniegumu par zvērināta revidenta izvēles procedūras uzsākšanu.

6. Nolēma nodot Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētāja Kārļa Leiškalna iesniegumu par finansējumu Latvijas Radio korim.

7. Nolēma nodot Saeimas Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesas tiesneša Ulda Dangas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

8. Nolēma nodot Saeimas Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesas tiesneses Ilzes Apses apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

9. Nolēma nodot Saeimas Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesneses Inetas Škutānes apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

10. Izskatīja deputāta Borisa Cilēviča iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas š.g. 9.oktobra sēdē.

11. Apstiprināja komandējumu deputātu grupas “Eiropas parlamentārieši Āfrikai” priekšsēdētājai Ingrīdai Circenei uz Kampalu (Uganda) no 2008.gada 22.oktobra līdz 26.oktobrim.

12. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja Andra Bērziņa, delegācijas locekļu Borisa Cileviča, Ingrīdas Circenes, Jura Dobeļa, Antas Rugātes un delegācijas sekretāra Martina Olekša komandējumu uz Strasbūru (Francija) no 2008.gada 27.septembra līdz 3.oktobrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!