• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar akcijas "Meklējam sirdsmāsiņu" laureātēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.10.2008., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/182469

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Amerikas latviešu apvienības vadītājiem

Vēl šajā numurā

16.10.2008., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar akcijas “Meklējam sirdsmāsiņu” laureātēm

 

15.oktobrī Valsts prezidents Valdis Zatlers tikās ar akcijas “Meklējam sirdsmāsiņu” laureātēm, kā arī ar idejas autoriem un atbalstītājiem. Akcijas “Meklējam sirdsmāsiņu” mērķis ir pievērst uzmanību bērnu māsu darbam Latvijā, celt bērnu māsas profesijas prestižu sabiedrībā, neaizmirstot, ka no viņām ir atkarīga mazo pacientu aprūpe un veiksmīga izveseļošanās.

“Mēs katrs sev izvēlamies darbu mūžam, darbu, kuru mīlam. Un tā jau ir puse no laimes. Otra puse nāk tad, ja šo darbu darām labi un paveiktais tiek pamanīts. Lai kā jūs mīlētu savu profesiju, savu darbu, jums, kas strādā cilvēku labā, lielākais gandarījums ir tad, kad jūsu darbu cilvēki ir pamanījuši un novērtējuši. Un es zinu, ka pamana un novērtē – gan jūsu pacienti, gan viņu vecāki, gan akcijas rīkotāji,” teica Valsts prezidents, atsaucot atmiņā laiku, kad pats vadīja slimnīcu. “Es vairāk nekā 30 gadus esmu bijis starp jums un ļoti, ļoti, ļoti augstu novērtēju jūsu – māsiņu – darbu. Paldies jums!” teica V.Zatlers.

Akcija “Meklējam sirdsmāsiņu” notika no 12.maija (Starptautiskās māsu dienas) līdz 15.septembrim. Šajā laikā ikviens bijušais vai pašreizējais Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pacients, viņa radinieki un draugi bija aicināti pieteikt savu “sirdsmāsiņu”. Par sirsnīgākajām “sirdsmāsiņām” tika atzītas 30 Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas medmāsas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!