• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Amerikas latviešu apvienības vadītājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.10.2008., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/182475

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar konfesiju vadītājiem par cilvēka dzīves vērtībām

Vēl šajā numurā

16.10.2008., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Amerikas latviešu apvienības vadītājiem

 

0.JPG (13233 bytes)
Vakar, 15.oktobra pēcpusdienā, Rīgas pilī Valsts prezidents Valdis Zatlers tikās ar latviešu diasporas – Amerikas latviešu apvienības (ALA) – valdes priekšsēdētāju Juri Mežinski (attēlā pa kreisi) un ALA informācijas nozares vadītāju Valdi Pavlovski.
Savukārt rīta pusē Valdis Zatlers viesnīcā “Konventa sēta” ar uzrunu atklāja visas Pasaules brīvo latviešu apvienības gadskārtējo valdes sēdi, uzsverot: “Pasaules brīvo latviešu apvienība – tas skan lepni, drosmīgi, pašapzinīgi. Tā teicu, jūs uzrunājot pagājušajā gadā. Šodien es varu teikt to pašu – jūs esat lepni, pašapzinīgi un drosmīgi. [..] Šogad tie būs īpaši svētki, daudz grandiozāki nekā jebkad agrāk. Tie ir svētki, kurus svin katrā mājā, katrā ģimenē – vienalga, kur arī tā dzīvotu – Latvijā vai ārpus tās. Tas tāpēc, ka latviskā apziņa ir mūsu sirdīs. Jau ierasts, ka jubilejas reizē mēs atskatāmies, kāds bijis aizvadītais gads un kas no jauna ierakstīts mūsu valsts vēsturē. Mēs apsēžamies, pārrunājam notikušo un nospraužam jaunus mērķus.”

Foto: Juris Krūmiņš, VPD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!