• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.10.2008., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/182707

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Aizsardzības ministrija: Par iespēju pieteikties starptautiskos iepirkumu konkursos

Vēl šajā numurā

22.10.2008., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

3.JPG (53385 bytes)• Baltijas ekonomikas tīģeris guļ. Jautājums – kad modīsies? Šāds salīdzinājums izskanēja saistībā ar kārtējā SEB grupas veidotā apskata “Eastern European Outlook” rudens laidienu. Apskatā aplūkota situācija ekonomikā un iespējamie attīstības scenāriji Baltijā, Polijā, Čehijā, Slovākijā un citās valstīs.

 

• Divas trešdaļas iedzīvotāju saredz ekonomiskās situācijas pasliktināšanos – liecina pagājušajā nedēļā publiskotais DnB NORD bankas pētījums. Ekonomikas ministrija pārskata Eiropas struktūrfondu naudas orientāciju. Atteiksies no smalkajām programmām, kā biznesa eņģeļi, kuras nav attaisnojušas cerības. Vai tiešām skats nākotnē ir tik drūms, skaidro raksts “Tiesiskās aizsardzības procesu – arī valstij?”.

 

• Par iespējamiem pašreizējās ekonomikas risinājumiem savu viedokli pauž Biznesa augstskolas “Turība” valdes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis, uzņēmējs ar vairāk nekā 15 gadu ilgu pieredzi.

 

• Projektu iesniegumus valsts atbalsta programmas “Uzņēmējdarbība un inovācijas” apakšprogrammā “ Jaunu produktu un tehnoloģiju izstrāde – atbalsts jaunu produktu un tehnoloģiju ieviešanai ražošanā” Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra pieņems līdz 7.novembrim. Plašāk – rakstā “Ieviešamas tikai pašu valstī reģistrētas tehnoloģijas un produkti”.

 

• Patlaban daļa uzņēmēju ir dilemmas priekšā – no vienas puses, viņi sāk novērtēt personāla apmācības nozīmi, bet, no otras puses, jāapsver katra izdotā lata lietderība. “Komersanta Vēstnesis” meklē atbildes uz jautājumiem, kāpēc jāapmāca darbinieki un kā panākt, lai viņi, ieguvuši nepieciešamās zināšanas, neaizietu strādāt pie konkurenta?

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!