• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jūrmala. Jomas iela. Jauna un skaista - svētku gaidās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.08.1999., Nr. 251/252 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18273

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jūrmala. Jomas iela. Jauna un skaista - svētku gaidās (turpinājums)

Vēl šajā numurā

10.08.1999., Nr. 251/252

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jūrmala. Jomas iela. Jauna un skaista — svētku gaidās

JJ1.JPG (24720 BYTES) 28. augustā pēc rekonstrukcijas Jūrmalā paredzēts atklāt tās galveno ielu — Jomas ielu Foto: Arnis Blumbergs, "LV"

Jūrmalas domes priekšsēdētājs Leonīds Alksnis žurnālistiem pastāstīja:

— Pilsētas dome 1997. gadā nolēma, ka Jomas ielas rekonstrukcija ir viena no mūsu darbības prioritātēm. (Pirmā bija Majoru skolas būvniecība, kas jau pabeigta.) Apstiprinot 1998. gada budžetu, tas tika noteikts arī Jūrmalas domes lēmumā. Rekonstrukcijas projekta izstrādei tika izsludināts konkurss. Tas bija ļoti atbildīgs uzdevums, jo programma paredzēja ne vien rekonstruēt Jomas ielu, bet arī sakārtot tuvējās ielas plašā zonā no Dzintaru ceļu pārvada līdz dzelzceļam, pašvaldību namam un jūrai. Vislabāko projekta priekšlikumu piedāvāja projektēšanas institūts "Ceļu projekts", un tādējādi līgums par Jomas ielas rekonstrukcijas pirmo kārtu — no Turaidas ielas līdz Omnibusu ielai — tika noslēgts ar to. Projekts tika izstrādāts pagājušajā ziemā un saņēma atzinīgas ekspertu atsauksmes. Pēc tam sekoja nākamais posms — tika izsludināts jauns konkurss projekta īstenošanai. Vairāku būvfirmu konkurencē uzvarēja firma "Mīts", kura piedāvāja gan zemākās cenas, gan īsākos darbu veikšanas termiņus un izdevīgākos garantijas nosacījumus.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!