• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Nigērijas vēstnieka iepazīšanās vizīti Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.10.2008., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/182730

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pornogrāfisku materiālu ekspertīzes komisiju

Vēl šajā numurā

23.10.2008., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Nigērijas vēstnieka iepazīšanās vizīti Saeimā

 

Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Andris Bērziņš 15.oktobrī tikās ar Nigērijas Federālās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Ibrahimu Padu Kasai, kurš bija ieradies iepazīšanās vizītē.

Komisijas priekšsēdētājs A.Bērziņš uzsvēra, ka Nigērija ir nopietns spēlētājs starptautiskajā politikā un starp abām valstīm izveidojusies laba sadarbība starptautisko organizāciju ietvaros. Perspektīvā sekmīgi kontakti var attīstīties arī Eiropas Savienības un Āfrikas valstu sadarbības kontekstā, norādīja A.Bērziņš.

Ārlietu komisijas priekšsēdētājs akcentēja iespēju veidot aktīvāku sadarbību starp abu valstu parlamentiem. Savukārt Nigērijas vēstnieks uzaicināja Saeimas delegāciju apmeklēt viņa valsti.

Tikšanās dalībnieki bija vienisprātis, ka jāsekmē ekonomiskā sadarbība, kā arī jāpaplašina likumdošanas bāze, noslēdzot divpusējos līgumus par investīciju aizsardzību un nodokļu dubultās uzlikšanas novēršanu.

Raksturojot situāciju Āfrikas kontinentā, vēstnieks uzsvēra, ka Nigērija ir viena no aktīvākajām valstīm, kas palīdz nodrošināt mieru un ievērot cilvēktiesības reģionā.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!