• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbību ar Krieviju transportā un sociālajā aizsardzībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.08.1999., Nr. 251/252 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18277

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Uzbekistānu tās valstij grūtā liktensdienā

Vēl šajā numurā

10.08.1999., Nr. 251/252

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbību ar Krieviju transportā un sociālajā aizsardzībā

Krievijas vēstnieks Latvijā Aleksandrs Udaļcovs un Latvijas satiksmes ministrs Anatolijs Gorbunovs centīsies panākt, lai vistuvākajā laikā starpvalstu komisijas ietvaros tiktu izskatīti aktuāli abu valstu sadarbības jautājumi transporta un sociālās aizsardzības jomā. Par to vakar, 9. augustā, abas puses vienojās tikšanās laikā, kas notika pēc A.Udaļcova iniciatīvas. A.Gorbunovs ir arī Krievijas un Latvijas starpvaldību komisijas Latvijas puses priekšsēdētājs.

Tikšanās laikā A.Udaļcovs apliecināja Krievijas ieinteresētību panākt atvieglotu Latvijas robežas šķērsošanas procedūru Krievijas autopārvadātājiem. Arī Latvijas puse ir ieinteresēta nekavējoties atrisināt šo jautājumu. Pagaidām tas ir būtiskākais šķērslis, lai Latvijas autopārvadātāji no kaimiņvalsts saņemtu pietiekamu atļauju skaitu kravu transportēšanai uz Krieviju.

Sociālās aizsardzības jomā aktuālākais jautājums ir noslēgt starpvalstu vienošanos par pensiju izmaksu cilvēkiem, kas strādājuši vienā, bet pārcēlušies uz dzīvi otrā valstī.

Didzis Jonovs,

satiksmes ministra padomnieks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!