• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 9. augusta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.08.1999., Nr. 251/252 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18286

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.257

Noteikumi par patērētāja kreditēšanas līgumu. Precizējot iepriekš publicēto

Vēl šajā numurā

10.08.1999., Nr. 251/252

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 9. augusta sēdē

Akceptēti Satversmes 81.panta kārtībā pieņemšanai paredzētie 11 normatīvo aktu projekti: "Grozījumi likumā "Par Latvijas Republikas pilsoņu un Īrijas Republikas pilsoņu savstarpējo bezvīzu ceļošanas kārtību""; "GrozÓjumi likumā "Par Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes pilsoņu ieceļošanas kārtību Latvijas Republikā""; "Grozījums likumā "Par Valsts prezidenta darbības nodrošināšanu""; "Grozījumi likumā par ostām"; "Grozījumi likumā "Par norēķiniem ar nepārstrādātās lauksaimniecības produkcijas ražotājiem""; "Grozījumi likumā "Par pašvaldībām""; "Grozījums Ministru kabineta iekārtas likumā"; "Grozījumi likumā "Par valsts civildienestu""; "Grozījumi likumā ""Par vērtspapīriem""; "Grozījumi likumā "Par akciju sabiedrībām""; "Grozījumi likumā "Par Latvijas labības tirgu un valsts labības rezervi"".

Komiteja izskatīja grozījumus noteikumu projektā "Par vienreizējās dotācijas piešķiršanu pašvaldībām, kuras veic administratīvi teritoriālo reformu". Grozījumu projekts paredz dotāciju piešķiršanu arī tām pašvaldībām, kas apvienojušās līdz šo noteikumu spēkā stāšanās dienai.

Komitejas akceptēto noteikumu projekts "Par maksājumiem, izpērkot īpašumā piešķirto zemi lauku apvidos" nosaka kārtību, kādā aprēķināma samaksa un veicami maksājumi par zemes reformas laikā īpašumā piešķirto zemi lauku apvidos.

Ministru kabineta Komiteja akceptējusi projektu "Noteikumi par Valsts īpašuma privatizācijas fonda līdzekļu izmantošanu". Tie nosaka Valsts īpašuma privatizācijas fonda rīkotāja — Ekonomikas ministrijas — tiesības un pienākumus, fonda līdzekļu izmantošanas programmas izstrādes un šo līdzekļu izlietošanas un izmaksāšanas kārtību.

Akceptēts likumprojekts "Grozījumi likumā "Par sapulcēm, gājieniem un piketiem"", kā arī projekts "Noteikumi par bezvalstnieka personu apliecinoša dokumenta paraugu un bezvalstnieka personu apliecinoša dokumenta izsniegšanas un nodošanas kārtību"; noteikumu projekts "Izglītības iestādē īstenojamo vispārējās un profesionālās izglītības programmu licencēšanas kārtība".

Akceptētais noteikumu projekts "Iekšlietu ministrijas sistēmas iestāžu darbinieku ar speciālajām dienesta pakāpēm dienesta gaitas reglaments" nosaka kārtību, kādā darbiniekus pieņem un atvaļina no dienesta, ieceļ, pārceļ, atstādina un atbrīvo no amata, atvaļinājumu piešķiršanas kārtību, kā arī darbinieku atestācijas un profesionālās sagatavošanas kārtību.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas valdības un NATO tehniskās apkopes un apgādes organizācijas vienošanos memorandu par sadarbību apgādes atbalstā", kā arī divi rīkojuma projekti par nekustamo īpašumu saglabāšanu valsts īpašumā Talsu rajona Kolkas pagastā un Preiļos, 1.Maija ielā 7.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!