• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 23. oktobra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.10.2008., Nr. 169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/183095

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 27. oktobra sēdi

Vēl šajā numurā

30.10.2008., Nr. 169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 23. oktobra sēdi

 

1. Izskatīja deputāta Aigara Štokenberga iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam Aigaram Štokenbergam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 23.oktobrī un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Vitālijs Orlovs iekļauts deputātu grupā sadarbībai ar Grieķijas parlamentu.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Guntis Blumbergs iekļauts Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas sastāvā.

4. Pieņēma zināšanai Gruzijas parlamenta Eiropas integrācijas komisijas delegācijas vizītes Latvijā programmu.

5. Nolēma atbalstīt Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājas Vairas Paegles iesniegumu par Saeimas Eiropas lietu komisijas tikšanos ar Gruzijas parlamenta Eiropas integrācijas lietu komisiju.

6. Apstiprināja izdevumu tāmi Gruzijas parlamenta Eiropas integrācijas komisijas vizītei Latvijā no 2008.gada 25.oktobra līdz 28.oktobrim.

7. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai Augstākās tiesas priekšsēdētāja I.Bičkoviča iesniegumu par Arņa Dundura apstiprināšanu Augstākās tiesas tiesneša amatā.

8. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas sekretāram, NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Dzintaram Rasnačam un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Jānim Rudzītim uz Viļņu (Lietuva) 2008.gada 4. un 5.novembrī;

2) Saeimas specializētajai atašejai Latvijas Republikas pastāvīgajā pārstāvniecībā Eiropas Savienībā Inesei Kriškānei uz Rīgu (Latvija) no 2008.gada 26.oktobra līdz 28.oktobrim;

3) Ārlietu komisijas priekšsēdētājam Andrim Bērziņam uz Kijevu (Ukraina) no 2008.gada 21.novembra līdz 23.novembrim;

4) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas sekretāram Igoram Aizstrautam uz Briseli (Beļģija) no 2008.gada 3.novembra līdz 6.novembrim.

9. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas priekšsēdētāja biedres, Latvijas nacionālās grupas Starpparlamentu savienībā vadītājas Karinas Pētersones, grupas locekļu Inas Druvietes, Oļega Deņisova un grupas sekretāres Sandras Pauras komandējumu uz Ženēvu (Šveice) no 2008.gada 11.oktobra līdz 17.oktobrim.

10. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas priekšsēdētāja biedres Vinetas Muižnieces, deputātu grupas sadarbībai ar Azerbaidžānas parlamentu priekšsēdētāja Oļega Deņisova un deputātu grupas locekļa Daiņa Turlā komandējumu uz Baku (Azerbaidžāna) no 2008.gada 12.oktobra līdz 17.oktobrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!