• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.10.2008., Nr. 169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/183107

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

30.10.2008., Nr. 169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

 

 

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei FM diapazonā Limbažos, Valmierā, Valkā, Gulbenē, Cēsīs, Cesvainē un Balvos ir saņemts pieteikums no SIA “Latgales reģionālā televīzija”

Ziņas par dalībniekiem: Mārtiņš Miķelsons.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot programmu ar nosaukumu “Radio Vidzemei”, kuras mērķauditorija būtu Vidzemes reģiona iedzīvotāji vecumā no 20 līdz 65 gadiem. Radio formāts: Latviešu populārās mūzikas radio. Raidlaika apjoms latviešu valodā būs ne mazāk kā 100% no raidlaika kopapjoma. Papildus nacionālās populārās mūzikas atskaņošanai tiks iekļautas Limbažu, Valmieras, Valkas, Gulbenes, Cēsu, Cesvaines un Balvu vietējās ziņas, informatīvi un izklaidējoši raidījumi par sabiedriskiem, politiskiem, kultūras, sporta un citiem Vidzemes iedzīvotājiem būtiskiem notikumiem.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā SIA “Latgales reģionālā televīzija” ieguldīs līdzekļus LVL20 000 apmērā.


Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei FM diapazonā Limbažos, Valmierā, Valkā, Gulbenē, Cēsīs, Cesvainē un Balvos ir saņemts pieteikums no SIA “RS MEDIA”

Ziņas par dalībniekiem: Ivars Laimonis Embrekts, LR un ASV pilsonis, adrese: Dzirnavu iela 73-7, Rīga, LV-1011; Baiba Vāvere, LR pilsone, adrese: Saulgriežu iela 16, Sigulda, LV-2150; Edijs Akolovs, LR pilsonis, adrese: Pulkveža Brieža iela 9-1, Rīga, LV-1010.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot programmu ar nosaukumu “Radio Skonto Ziemeļlatvija”, kuras mērķauditorija būtu 25-65 gadu veci radio klausītāji Limbažos Valmierā, Valkā, Gulbenē, Cēsīs, Cesvainē un Balvos un šo pilsētu apkaimē. Radio formāts: Muzikāli informatīva programma ar latviešu un ārzemju mūziku, regulāriem ziņu un informatīvi izklaidējošiem raidījumiem, kā arī tiešām reportāžām par aktuālākajiem notikumiem, galvenokārt Limbažos Valmierā, Valkā, Gulbenē, Cēsīs, Cesvainē un Balvos un šo pilsētu apkaimē un Latvijā, kā arī ārzemēs. raidlaika apjoms latviešu valodā būs ne mazāk kā 99% no raidlaika kopapjoma.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā tiks ieguldīti SIA “RS MEDIA” līdzekļi LVL300 000 apmērā.


Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei FM diapazonā Limbažos, Valmierā, Valkā, Gulbenē, Cēsīs, Cesvainē un Balvos ir saņemts pieteikums no Ivo Baumaņa

Ziņas par dalībniekiem: Ivo Baumanis, LR pilsonis, adrese: Slokas iela 34-15, Rīga, LV-1050.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot programmu ar nosaukumu “Latviešu Radio”, kuras mērķauditorija būtu Vidzemes reģiona iedzīvotāji vecumā līdz 40 gadiem. Radio formāts: Latviešu populārās mūzikas radio. Raidlaika apjoms latviešu valodā būs ne mazāk kā 100% no raidlaika kopapjoma. Papildus nacionālās populārās mūzikas atskaņošanai tiks iekļautas Limbažu, Valmieras, Valkas, Gulbenes, Cēsu, Cesvaines un Balvu vietējās ziņas, informatīvi un izklaidējoši raidījumi par sabiedriskiem, politiskiem, kultūras, sporta un citiem Vidzemes iedzīvotājiem būtiskiem notikumiem.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā Ivo Baumanis ieguldīs LVL68 000 no saviem personīgajiem naudas līdzekļiem.

Papildus Latviešu Radio projektam ir piešķirta kredītlīnija SEB bankā LVL180 000 apmērā uz trīs gadiem.


Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei FM diapazonā Limbažos, Valmierā, Valkā, Gulbenē, Cēsīs, Cesvainē un Balvos ir saņemts pieteikums no Andra Ungura

Ziņas par dalībniekiem: Andris Ungurs, LR pilsonis, adrese: Mālkalnes prospekts 8-12, Ogre, LV-5001.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot programmu ar nosaukumu “Vidzemes Radio”, kuras mērķauditorija būtu Limbažu, Valmieras, Valkas, Gulbenes, Cēsu, Cesvaines un Balvu iedzīvotāji vecumā no 18 gadiem. Radio formāts: HOT AC/CHR easy listening- muzikāli informatīva programma ar akcentu uz vietējām aktualitātēm. Raidlaika apjoms latviešu valodā būs ne mazāk kā 90% no raidlaika kopapjoma. Programmā būs iekļautas gan Vidzemes ziņas, gan novadu ziņas par katru apraides teritorijā esošo pilsētu un rajonu.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā Andris Ungurs ieguldīs LVL35 000 no saviem personīgajiem naudas līdzekļiem.


Pieteikumi Nacionālās radio un televīzijas padomes konkursam par apraides atļaujas (licences) saņemšanu radio programmas apraidei reģionālajai radio programmu izplatīšanas tīklā 87,5 - 108 MHz UĪV diapazonā ar brīvajiem frekvenču piešķīrumiem Limbažos, Valmierā, Valkā, Gulbenē, Cēsīs, Cesvainē un Balvos

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei FM diapazonā Limbažos, Valmierā, Valkā, Gulbenē, Cēsīs, Cesvainē un Balvos ir saņemts pieteikums no SIA “C.A.K. MEDIA”.

Ziņas par dalībniekiem: Alekss Klarks, ASV pilsonis, adrese: 2114 Sherington Way, Sacramento, ASV, CA95835; Ruslans Akhmerovs ASV pilsonis, adrese: 2114 Sherington Way, Sacramento, ASV, CA95835; Alice Kirilyuka ASV pilsone, adrese: 2114 Sherington Way, Sacramento, ASV, CA95835.

Dalībnieku iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieki plāno veidot programmu ar nosaukumu “OE VIDZEME”, kuras galvenā mērķauditorija būs Limbažu, Valmieras, Valkas, Gulbenes, Cēsu, Balvu pilsētas un rajona, Cesvaines iedzīvotāji no 14-45 gadiem. Programmā katras pulksteņa stundas sākumā paredzētas Show buisness ziņas, kā arī apraides teritorijā ietilpstošo rajonu vietējās ziņas. Radio formāts – Adult Contemporary. Maksimālais raidlaika apjoms svešvalodās – 15%.

Dalībnieku iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā tiks ieguldīti SIA “C.A.K. MEDIA” finanšu līdzekļi LVL50 000 apmērā, kā arī nepieciešamības gadījumā tiks ieguldīti SIA “C.A.K. MEDIA” valdes locekļa Aleksa Klarka personīgie finanšu līdzekļi USD50 000 apmērā.


Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei FM diapazonā Limbažos, Valmierā, Valkā, Gulbenē, Cēsīs, Cesvainē un Balvos ir saņemts pieteikums no SIA “Valmieras TV”

Ziņas par dalībniekiem: SIA “VRPB”; SIA “NOVA”; Ilmārs Markovskis.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot programmu ar nosaukumu “Radio Vidzeme”, kuras mērķauditorija būtu Vidzemes iedzīvotāji vecumā 15+. Radio formāts: Adult Contemporary.

Raidlaika apjoms ne mazāk kā 95% latviešu valodā. Programmā galvenokārt tiks paredzēti apraides teritorijā ietilpstošo rajonu - Limbažu, Valmieras, Valkas, Gulbenes, Cēsu, Cesvaines un Balvu vietējās ziņas, informatīvi un izklaidējoši raidījumi par reģiona sabiedriskiem, politiskiem, kultūras, sporta un citiem notikumiem. 70% no raidlaika tiks atskaņota mūzika.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā SIA “Valmieras TV” ieguldīs savus līdzekļus LVL20 000 apmērā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!