• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrija: Par Latvijas Hipotēku un zemes bankas padomi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.11.2008., Nr. 173 https://www.vestnesis.lv/ta/id/183445

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2008.gada 4.novembra sēdē

Vēl šajā numurā

06.11.2008., Nr. 173

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrija: Par Latvijas Hipotēku un zemes bankas padomi

 

31.oktobrī valsts akciju sabiedrības (VAS) “Latvijas Hipotēku un zemes banka” ārkārtas akcionāru sapulcē tika nolemts samazināt padomes locekļu skaitu, tādējādi ierobežojot izdevumu pozīciju Finanšu ministrijas (FM) kapitālsabiedrībā. Līdz šim padomes sastāvā bija astoņi locekļi, atbilstoši veiktajām izmaiņām turpmāk padomē strādās tikai pieci. 4.novembrī apstiprināts akcionāru sapulces protokols un par izmaiņām informēta Finanšu un kapitāla tirgus komisija un Rīgas Fondu birža.

Finanšu ministrs Atis Slakteris norāda: “Katram iestādes priekšniekam, resora vadītājam un ministram šajā laikā ir jāpieņem atbilstoši lēmumi par to, kā organizēt darbu, lai racionālāk lietotu valsts resursus. Viens no veidiem, kā gādāt par taupīgu resursu izmantošanu, ir samazināt padomju locekļu skaitu un līdz ar to arī atlīdzības fondus valsts kapitālsabiedrībās.”

Padomes jaunajā sastāvā tika ievēlēts FM valsts sekretāra vietnieks Dāvids Tauriņš, Tieslietu ministrijas ministra biroja vadītāja Iveta Strautiņa, Zemkopības ministrijas valsts sekretāra vietnieks Jānis Šnore, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas valsts sekretāres vietniece Baiba Bāne, kā arī VAS “Tiesu namu aģentūra” valdes loceklis Matīss Markus. Padomes locekļi ievēlēti uz trim gadiem.

Ārkārtas akcionāru sapulces laikā Latvijas Hipotēku un zemes bankas valdes priekšsēdētāja vietnieks Rolands Paņko arī ziņoja par finanšu tirgus aktualitātēm, tāpat tika apstiprināts revīzijas komitejas nolikums.

 

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!