• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.11.2008., Nr. 176 https://www.vestnesis.lv/ta/id/183693

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrija: Par "Parex bankas" pārņemšanas līgumu

Vēl šajā numurā

12.11.2008., Nr. 176

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

04.JPG (22911 bytes)Latvija svinēs dzimšanas dienu, jo nav bijis svētku, kuri tiek ignorēti tikai tāpēc, ka sabiedrībai uzlikts trūkuma zīmogs. Brīvvalsts pirmajos 20 gados Latvija kļuva par vienu no attīstītākajām valstīm Eiropā. 2007.gadā Latvijas iekšzemes kopprodukts pēc pirktspējas līmeņa uz vienu iedzīvotāju ierindo mūsu valsti tikai 24.vietā Eiropas Savienībā.

Valsts deviņdesmitgades norises bagātināšanai šoruden organizētais Finanšu forums Rīgā 29.oktobrī noslēdza Finanšu ministrijas un Valsts ieņēmumu dienesta rīkoto izziņas un diskusiju pasākumu virkni Latvijas reģionos. Skaidrs, ka ne visi šogad izskanējušie solījumi par labumiem nodokļu atlaižu veidā uzņēmējiem un iedzīvotājiem būs pieejami jau nākamgad. Paredzētās pārmaiņas un atbilde uz jautājumu – vai vienmēr jāiztrūkstas, kad zvana nodokļu inspektors? – rakstā “Nodokļu vēlīgums uzņēmēju atbalstam”. Saistītajā materiālā “Samaksāt nodokļus, nezaudējot biznesu” – atbildes, ko uz nodokļu maksātāju jautājumiem Finanšu forumā sniedza Finanšu ministrijas amatpersonas.

Praktisko padomu rubrikā publikācija “Maksājumu karšu drošība – jūsu un bankas rokās” piedāvā ieteikumus krāpniecības ar maksājumu kartēm novēršanai.

Centrālā statistikas pārvalde ziņo – gada 3.ceturksnī salīdzinājumā ar šādu laikposmu pērn rūpniecības produkcijas izlaide, izņemot tvaika un ūdens apgādi, pēc darba dienu izlīdzinātiem datiem samazinājusies par 7,6%, tostarp apstrādes rūpniecībā par 9,8 procentiem. Lielākie apjomu kritumi no janvāra līdz septembrim pēc neizlīdzinātiem datiem vērojami mēbeļu ražošanā (30,3%), apģērbu ražošanā (17,3%), metālapstrādē – mašīnu, iekārtu un darba mašīnu ražošanā (10,8%). Kādas ir uzņēmēju domas par statistikas skaitļu valodu?

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!