• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par gadskārtējo Ministru kabineta balvu pasniegšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.11.2008., Nr. 176 https://www.vestnesis.lv/ta/id/183696

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas 90.gadadienai veltīto valsts apbalvojumu pasniegšanas ceremoniju

Vēl šajā numurā

12.11.2008., Nr. 176

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par gadskārtējo Ministru kabineta balvu pasniegšanu

01.JPG (13071 bytes) 02.JPG (6623 bytes) 03.JPG (9237 bytes)
04.JPG (42403 bytes)
Vakar, 11.novembrī, Ministru kabineta Apbalvošanas padomes priekšsēdētāja, izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe svinīgā svētku gaisotnē pasniedza Ministru kabineta balvas. Attēlu augšējā rindā no kreisās: Edīte Kaufmane, Aldonis Vēriņš, Sandra Lapiņa; apakšējā attēlā: kolektīvās balvas (a/s “Latvijas Finieris”) saņēmēji (no kreisās) – Uldis Biķis, Andris Pucēns, Jānis Staris; izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe, Aigars Veitmanis un Monika Ciula
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

MK2.JPG (32811 bytes)
Vakar kopā ar Ministru kabineta balvām pasniegtie Goda diplomi
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Vakar, 11.novembrī, notika ikgadējā Ministru kabineta balvu pasniegšanas ceremonija, kurā augstāko valdības apbalvojumu saņēma seši laureāti (Ministru kabineta rīkojuma Nr.669 pilns teksts — skat. “LV”, Nr. 171, 04.11.2008.). Ministru kabineta (MK) balvas pasniedza MK Apbalvošanas padomes priekšsēdētāja, izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe. Apbalvošanas ceremonijā piedalījās balvas laureāti, MK Apbalvošanas padomes locekļi un balvas laureātu izvirzītāji.

Par nozīmīgu ieguldījumu dārzkopības zināšanu un inovatīvo tehnoloģiju izstrādē, ieviešanā un popularizēšanā Latvijā un ārpus tās robežām MK balva piešķirta Latvijas Zinātņu akadēmijas korespondētājloceklei, bioloģijas zinātņu doktorei Edītei Kaufmanei.

Par mūža ieguldījumu pārtikas zinātnes attīstībā un pārtikas speciālistu izglītošanā MK balva piešķirta pensionētam Latvijas Lauksaimniecības universitātes Pārtikas tehnoloģijas fakultātes profesoram, inženierzinātņu doktoram Pāvilam Zariņam.

Žurnāla “Dārzs un Drava” galvenajam redaktoram, goda doktoram bioloģijā Aldonim Vēriņam MK balva piešķirta par nozīmīgu ieguldījumu puķkopības attīstībā Latvijā.

Par nozīmīgu ieguldījumu mūsdienīgas, dinamiskas un starptautiski konkurētspējīgas Latvijas Nacionālās operas attīstībā MK balva piešķirta Latvijas Nacionālās operas direktoram Andrejam Žagaram.

MK balva piešķirta Rīgas 1.slimnīcas galvenajai māsai Sandrai Lapiņai par nozīmīgu ieguldījumu veselības aprūpes pakalpojumu attīstībā.

Par nozīmīgu ieguldījumu Latvijas tautsaimniecības attīstībā kolektīvā MK balva piešķirta akciju sabiedrības “Latvijas Finieris” pārstāvjiem: valdes priekšsēdētājam Uldim Biķim; Attīstības un investīciju sektora vadītājam, valdes loceklim Aigaram Veitmanam; padomes loceklim Andrim Pucēnam; padomes priekšsēdētāja vietniecei Monikai Ciulai un sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Verems” valdes priekšsēdētājam Jānim Starim.

Ministru kabineta balva ir naudas summa 5000 latu apmērā, Goda diploms un krūšu nozīme, to piešķir par darbiem, kas pabeigti iepriekšējā gadā, vai par nopelniem ilgākā laikposmā. No 1995.gada Ministru kabineta balva pasniegta trīspadsmit reizes.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!