• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Eiropas Parlaments: Par Latvijas deputāta priekšlikuma efektivitāti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.11.2008., Nr. 178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/183827

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

14.11.2008., Nr. 178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Eiropas Parlaments: Par Latvijas deputāta priekšlikuma efektivitāti

Eiropas Parlamenta administrācija ir iesniegusi atskaiti Budžeta komitejai par deputāta Valda Dombrovska taupības priekšlikumu īstenošanu un informējusi, ka parlaments ir samazinājis papīra patēriņu par 2,5 miljoniem papīra lapu.

Pirms gada Eiropas Parlamenta Budžeta komiteja atbalstīja V.Dombrovska taupības priekšlikumus, kas paredzēja samazināt papīra un energoresursu patēriņu Eiropas Parlamentā. Eiropas Parlamenta papīra patēriņš ir gandrīz 850 tonnas gadā jeb 3,4 miljoni lapu nedēļā.

V.Dombrovska priekšlikums paredz samazināt dokumentu papīra versiju apriti, nosakot, ka dokumentu papīra versijas netiek automātiski izplatītas visiem deputātiem un darbiniekiem, bet ir pieejamas pēc pieprasījuma.

“ES institūcijām ar savu piemēru ir jārāda, ka tās īsteno videi draudzīgu politiku. Esmu gandarīts, ka, īstenojot manu priekšlikumu, Eiropas Parlaments ir ievērojami samazinājis papīra patēriņu. Tomēr iespējas nebūt nav izsmeltas, un pēc mana aicinājuma Budžeta komiteja ir ierosinājusi arī nākamajā gadā vēl vairāk samazināt dokumentu apriti,” norāda Valdis Dombrovskis.

Ilze Vilks, Eiropas Parlamenta deputāta V.Dombrovska preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!