• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par diplomātiskajām attiecībām ar Ekvatoriālo Gvineju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.11.2008., Nr. 180 https://www.vestnesis.lv/ta/id/183997

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Gruzijas parlamenta priekšsēdētāja oficiālo vizīti Latvijā

Vēl šajā numurā

20.11.2008., Nr. 180

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par diplomātiskajām attiecībām ar Ekvatoriālo Gvineju

 

13.novembrī Ņujorkā Latvijas pastāvīgais pārstāvis ANO Ņujorkā Normans Penke un Ekvatoriālās Gvinejas pastāvīgais pārstāvis ANO Ņujorkā Lino Simsa Ekua Avomo parakstīja kopīgu paziņojumu par Latvijas Republikas un Ekvatoriālās Gvinejas diplomātisko attiecību nodibināšanu.

Ekvatoriālās Gvinejas pārstāvis apsveica vēstnieku Normanu Penki saistībā ar oficiālo akreditāciju pie ANO ģenerālsekretāra un izteica gandarījumu, ka vēstnieka darbs sākas ar jaunu diplomātisko attiecību nodibināšanu. Abi vēstnieki bija pārliecināti, ka diplomātisko attiecību nodibināšana veicinās Latvijas un Ekvatoriālās Gvinejas sadarbību. Vēstnieks N.Penke atzīmēja, ka diplomātisko attiecību nodibināšana ir pirmais svarīgais solis un tagad jādomā, kā sadarbību attīstīt ekonomiski politiskajos jautājumos, savstarpējo sadarbības līgumu sagatavošanā un tūrisma veicināšanā.

Apspriežot sadarbību nākotnē, Latvijas vēstnieks informēja Ekvatoriālās Gvinejas pārstāvi par Latvijas kandidatūru ANO Ekonomiskās un sociālās padomes (ECOSOC) vēlēšanās 2010.gadā un lūdza izvērtēt iespējamo atbalstu Latvijai.

 

Latvijas Pastāvīgās pārstāvniecības ANO informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!