• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Armēnijas ārlietu ministra oficiālo vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.11.2008., Nr. 181 https://www.vestnesis.lv/ta/id/184060

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Gruzijas parlamenta priekšsēdētāja oficiālo vizīti

Vēl šajā numurā

21.11.2008., Nr. 181

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Armēnijas ārlietu ministra oficiālo vizīti

 

20.novembrī Valsts prezidents Valdis Zatlers Rīgas pilī tikās ar Armēnijas Republikas ārlietu ministru Edvardu Nalbandjanu.

Tikšanās laikā pārrunāta Latvijas un Armēnijas divpusējo attiecību attīstība un ekonomiskās sadarbības pilnveidošanas iespējas. Valsts prezidents uzsvēra, ka ir būtiski attīstīt sadarbību starp abu valstu institūcijām un dienestiem jomās, kur Armēnijas puse ir ieinteresēta Latvijas pieredzes pārņemšanā. Sarunas laikā Armēnijas ārlietu ministrs informēja par politiskā dialoga attīstību kā ar kaimiņvalstīm, tā arī reģionā. “Latvija vienmēr ir iestājusies par konfliktu mierīgu un konstruktīvu risinājumu un atbalsta to gan Eiropas Savienības, gan arī citu starptautisko organizāciju ietvaros,” teica V.Zatlers.

Sarunas noslēgumā Armēnijas ārlietu ministrs apsveica Valsts prezidentu ar Latvijas neatkarības 90.gadadienu un atkārtoja ielūgumu apmeklēt Erevānu vizītē.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!