• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Kubas vēstnieka tikšanos ar Saeimas deputātu grupu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.11.2008., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/184102

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Armēnijas ārlietu ministru

Vēl šajā numurā

22.11.2008., Nr. 182

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Kubas vēstnieka tikšanos ar Saeimas deputātu grupu

 

Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Kubas parlamentu priekšsēdētājs Valērijs Agešins un grupas deputāti 19.novembrī tikās ar Kubas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Serhio Gonsalesu Gonsalesu.

Kubas vēstnieks Saeimas deputātus informēja, ka Kubas parlamentā izveidota deputātu grupa sadarbībai ar Latvijas Saeimu, un pauda patiesu vēlmi attīstīt un veicināt kontaktus starp abu valstu parlamentiem. Arī V.Agešins atzinīgi novērtēja deputātu grupas izveidošanu Kubas parlamentā un apņēmās jau tuvākajā laikā nodibināt kontaktus ar tās vadītāju.

Sarunas dalībnieki interesējās par Latvijas un Kubas uzņēmēju iespējām sadarboties zāļu ražošanas, kultūras un sporta, kā arī tūrisma jomā.

Tikšanās gaitā Kubas vēstnieks informēja arī par šā gada oktobrī parakstīto sadarbības līgumu starp Eiropas Savienību un Kubu. “Līguma noslēgšana Havanā pilnīgi normalizēja piecus gadus ilgušās vēsās attiecības,” sacīja S.G.Gonsaless un apliecināja, ka sadarbības līgums iezīmē jaunu posmu un paver jaunas iespējas sadarbībai.

Sarunas dalībnieki pārrunāja arī globālās ekonomiskās krīzes un postošo orkānu “Aiks” un “Gustavs” seku likvidēšanas ietekmi uz Kubas ekonomiku.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!