• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Jaunā Pārvalde" - Valsts civildienesta pārvaldes izdevums,kas domāts katram. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.08.1999., Nr. 256/257 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18411

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jelgavas pilsētas valsts amatpersonu deklarācijas

Vēl šajā numurā

13.08.1999., Nr. 256/257

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ZURNAL~1.JPG (59474 BYTES) "Jaunā Pārvalde" — Valsts civildienesta pārvaldes izdevums,kas domāts katram

Iznācis Valsts civildienesta pārvaldes informatīvā biļetena "Jaunā Pārvalde" pirmais — jūlija — numurs. Biļetens iznāks reizi mēnesī un informēs par aktualitātēm valsts pārvaldē un valsts civildienestā. Ievadrakstā civildienesta pārvaldes priekšnieks Armands Kalniņs uzsver, ka nosaukums "Jaunā Pārvalde" atspoguļo saturiskās izmaiņas, kas atšķir atjaunoto biļetenu no agrāk iznākušā "Civildienesta Ziņotāja". Paredzēts, ka izdevumā tiks sniegta informācija ne tikai par valsts civildienestu, bet arī par citiem publiskās pārvaldes jautājumiem.

Šajā numurā ir vairākas rubrikas. "Aktualitātes" informē par ierēdņu eksaminācijas noteikumiem un ierēdņa statusa piešķiršanas gaitu — nosaukti 84 ierēdņa statusu ieguvušie, kuri nokārtojuši kvalifikācijas eksāmenu pirmajā posmā. Rubrikā "Attīstība" raksturots valsts civildienests šodien un tā attīstība nākotnē. "Mēs darām tā..." — atspoguļota pieredze pārvaldes līgumu slēgšanā. "Īsumā" informē par jaunā Ministru kabineta sastādīšanu, instrukciju par metodiku ierēdņu amatu novērtēšanai, Personāla vadības attīstības konferenci, vienas pieturas aģentūru un kvalitātes nodrošināšanas sistēmas ieviešanu valsts pārvaldes iestādēs. "Zinību avots" iepazīstina ar Valsts administrācijas skolas mācību grafiku šā gada augustam–oktobrim.

Tuvākajā laikā Internetā būs pieejama Valsts civildienesta pārvaldes "Mājas lapa". Tās adrese: http://www.vcp.gov.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!