• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas deputātu grupas tikšanos ar Gruzijas parlamenta priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.11.2008., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/184147

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2008. gada 14. novembra ārkārtas sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

25.11.2008., Nr. 183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas deputātu grupas tikšanos ar Gruzijas parlamenta priekšsēdētāju

 

Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Gruzijas parlamentu priekšsēdētājs Dzintars Zaķis un deputāti ceturtdien, 20.novembrī, tikās ar Gruzijas parlamenta priekšsēdētāju Davidu Bakradzi (David Bakradze).

Deputātu grupas priekšsēdētājs Dz.Zaķis uzsvēra, ka starp Latvijas un Gruzijas parlamentiem pastāv cieša sadarbība. Gruzijas parlamenta priekšsēdētājs pateicās par Saeimas pieņemto paziņojumu Gruzijas atbalstam. Tas apliecināja Gruzijas tautai, ka mūs atbalsta un mums ir draugi, piebilda D.Bakradze.

D.Bakradze pozitīvi novērtēja Ženēvā notikušās Gruzijas un Krievijas sarunas. “Svarīgi, ka process ir izkustējies no nulles punkta, jo risinājums panākams vienīgi kompromisa ceļā. Mums jābūt maksimāli elastīgiem un konstruktīviem, lai turpinātu sarunas un atrisinātu situāciju reģionā,” sacīja Gruzijas parlamenta priekšsēdētājs.

Savukārt Baltijas asamblejas (BA) Latvijas delegācijas vadītāja Ērika Zommere norādīja, ka viena no BA prioritātēm ir sadarbība ar Gruziju, Ukrainu, Moldovu un Azerbaidžānu. Viņa informēja, ka BA noslēguma sesijā, kas notiks šī gada decembrī Igaunijā, tiks lemts par turpmāko praktisko sadarbību ar šīm valstīm.

Tikšanās noslēgumā Gruzijas delegācijas deputāti pateicās par vizīti Latvijā un uzaicināja Saeimas deputātus apmeklēt Gruziju.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!