• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas vēstnieka akreditāciju Spānijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.11.2008., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/184185

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas Savienības budžetu 2009.gadam

Vēl šajā numurā

25.11.2008., Nr. 183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas vēstnieka akreditāciju Spānijā

 

21.novembrī Imants Lieģis, Latvijas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Spānijas Karalistē, iesniedza akreditācijas vēstuli Spānijas karalim Huanam Karlosam Karaļa pilī Madridē.

Sarunā starp Spānijas karali un vēstnieku tika minēta nepieciešamība tālāk attīstīt divpusējo sadarbību starp abām valstīm, tostarp ekonomiskajā jomā.

Spānijas karalis vēlējās uzzināt par Latvijas attiecībām ar Krieviju. Vēstnieks teica, ka ir jāuztur dialogs ar Krieviju, kā arī atzīmēja neseno Latvijas ārlietu ministra Māra Riekstiņa vizīti Maskavā. Tajā pašā laikā vēstnieks uzsvēra, ka pēc konflikta starp Gruziju un Krieviju attiecības ar Krieviju nevar būt raksturojamas kā “business as usual”.

Tika atzīmēta arī veiksmīgā sadarbība starp Latviju un Spāniju NATO un Eiropas Savienības ietvaros, kā piemēru minot Spānijas veikto patrulēšanu gaisa telpā virs Latvijas teritorijas, par ko vēstnieks pateicās Spānijai. Tāpat minēta Latvijas un Spānijas policistu kopīgā dalība civilajā misijā Gruzijā.

 

Latvijas vēstniecība Spānijas Karalistē

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!