• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par deputātes mandāta apstiprināšanu Janīnai Kursītei-Pakulei. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.11.2008., Nr. 185 https://www.vestnesis.lv/ta/id/184321

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par dzīvesvietas deklarēšanu tiešsaistē internetā

Vēl šajā numurā

27.11.2008., Nr. 185

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par deputātes mandāta apstiprināšanu Janīnai Kursītei-Pakulei

 

Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija 25.novembrī sagatavoja lēmuma projektu par 9.Saeimas deputātes mandāta apstiprināšanu Janīnai Kursītei-Pakulei.

Pirms balsojuma par mandāta apstiprināšanu J.Kursīte-Pakule Saeimas sēdē dos svinīgo solījumu, ko apliecinās ar savu parakstu. Svinīgajā solījumā deputāts apņemas būt uzticīgs Latvijai, stiprināt tās suverenitāti un latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu. Tāpat deputāts apņemas aizstāvēt Latviju kā neatkarīgu un demokrātisku valsti un savus deputāta pienākumus pildīt godprātīgi un pēc labākās apziņas, kā arī ievērot mūsu valsts Satversmi un likumus.

Profesore J.Kursīte-Pakule, kas ievēlēta no apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK deputātu kandidātu saraksta Latgales vēlēšanu apgabalā, piekritusi kļūt par Saeimas deputāti. Viņa stāsies no Saeimas sastāva izslēgtā deputāta J.Boldāna vietā. Tā kā J.Kursīte-Pakule no apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK ir izstājusies un pievienojusies partijai “Pilsoniskā Savienība”, viņa kļūs par šīs partijas Saeimas frakcijas locekli, un tajā turpmāk būs septiņi deputāti.

Komisija lūgs Saeimu lemt par J.Kursītes-Pakules deputātes mandāta apstiprināšanu Saeimas sēdē jau 27.novembrī.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!