• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.11.2008., Nr. 185 https://www.vestnesis.lv/ta/id/184336

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

27.11.2008., Nr. 185

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

 

Paziņojums

Sēmes pagasta padome paziņo, ka 20.11.2008. ir pieņemts lēmums “Par detālplānojuma zemesgabalam “Ziedlapas” 1.redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai” (prot. nr.11, 9.§):

1. Nodot detālplānojuma zemesgabalam “Ziedlapas”, kadastra nr.90780090080, Cerība, Sēmes pagastā, Tukumā rajonā, pirmo redakciju sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai;

2. Noteikt publiskās apspriešanas rakstisku priekšlikumu un atsauksmju (norādot iesniedzēja vārdu un uzvārdu, dzīvesvietas adresi un kontakttālruni) iesniegšanas vietu: Sēmes pagasta padome Ezera ielā 1a, Tukuma rajonā, katru darba dienu no plkst. 8 līdz 16.30, pusdienas pārtraukums no plkst.12 līdz 12.30.

3. Detālplānojuma sabiedriskās apspriešanas termiņš sākās pēc publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” un ilgst 3 nedēļas.

Visi interesenti ar detālplānojuma 1.redakciju var iepazīties un iesniegt rakstiskus priekšlikumus un atsauksmes (norādot iesniedzēja vārdu un uzvārdu, dzīvesvietas adresi un kontakttālruni) Sēmes pagasta padomē, Ezera ielā 1a, Tukuma rajonā, no 27.11.2008. līdz 30.12.2008., katru darba dienu no plkst. 8 līdz 16.30, pusdienas pārtraukums no plkst.12 līdz 12.30.

Teritorijas plānotāja Zane Skrūzkalne.


Paziņojums par saistošo noteikumu pieņemšanu

Tukuma pilsētas dome 2008.gada 20.novembrī pieņēma lēmumu nr.11, 22.§.

Pamatojoties uz Ministru kabineta 19.10.2004. noteikumu nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 69.1.punktu:

1. Apstiprināt detālplānojuma pirmo redakciju par galīgo redakciju.

2. Apstiprināt saistošos noteikumus nr.24 “Par detālplānojumu zemesgabaliem Smilšu ielā 21, Tukumā, un Tulpju ielā 1, Tukumā”.

3. Nosūtīt saistošos noteikumus nr.24 “Par detālplānojumu zemesgabaliem Smilšu ielā 21, Tukumā, un Tulpju ielā 1, Tukumā” Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijai.

4. Noteikt, ka saistošie noteikumi nr.24 “Par detālplānojumu zemesgabaliem Smilšu ielā 21, Tukumā, un Tulpju ielā 1, Tukumā” stājas spēkā dienu pēc šī lēmuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

5. Noteikt, ka ar detālplānojuma pilnu dokumentāciju, tai skaitā ar saistošo noteikumu detālplānojuma grafisko materiālu var iepazīties Tukuma pilsētas domē Pils ielā 18, Tukumā, 51.kabinetā, pie teritorijas plānotājas un pieņemamajā istabā pie sekretāres.

Teritorijas plānotāja Zane Skrūzkalne.


Paziņojums par detālplānojumu Saulkrastu pilsētas lauku teritorijā “Strandi”, “Alksnāji”, “Norieši”, “Birztaliņas”, “Jancīši”, “Jaunplatkājas”

Saulkrastu pilsētas ar lauku teritoriju dome 2008.gada 29.oktobrī pieņēmusi lēmumu “Par detālplānojuma Saulkrastu pilsētas lauku teritorijā zemesgabaliem “Strandi”, “Alksnāji”, “Norieši”, “Birztaliņas”, “Jancīši”, “Jaunplatkājas”, pirmās redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai” (sēdes protokols nr.18, 69.§). Zemesgabals atrodas starp īpašumiem “Vecplatkāji”, “Aldas” un “Kurmīši”.

Sabiedriskās apspriešanas termiņš no 2008.gada 1.decembra līdz 22.decembrim. Sabiedriskās apspriešanas laikā detālplānojuma pirmā redakcija būs izstādīta Saulkrastu pilsētas domes ēkas 1.stāva vestibilā Raiņa ielā 8. Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus var iesniegt Saulkrastu būvvaldē Raiņa ielā 8, Saulkrastos, darbdienās darba laikā.

Sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks 2008.gada 4.decembrī plkst. 17.00 Saulkrastu būvvaldē.

Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Saulkrastu būvvaldei, norādot: fiziskām personām – vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!