• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrs - tiekoties ar Somijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.08.1999., Nr. 258 https://www.vestnesis.lv/ta/id/18455

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Jā, valdības darba temps ir straujš"

Vēl šajā numurā

17.08.1999., Nr. 258

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrs:

— tiekoties ar Somijas vēstnieku

Ņemot vērā, ka ir sperti būtiski soļi Eiropas integrācijas jomā, Latvija šī gada nogalē varētu tikt uzaicināta uz sarunām par iestāšanos Eiropas Savienībā, vakar, 16. augustā, tiekoties ar ekonomikas ministru Vladimiru Makarovu, pauda Somijas vēstnieks Latvijā Hannu Hemeleinens.

Vēstnieks informēja ministru, ka Somija turpmākajos savas ES prezidentūras mēnešos Latvijas virzībai uz ES veltīs īpašu uzmanību.

Sarunas laikā apspriesta arī abu valstu ekonomiskā sadarbība. Izsakot atzinību par Somijas straujo ekonomisko progresu pēdējo trīsdesmit gadu laikā, V.Makarovs īpaši pievērsās nepieciešamībai ciešāk sadarboties ekspertu apmaiņas un speciālistu apmācības jomā.

"Pēdējos trīsdesmit gados Somija ir kļuvusi par vienu no ietekmīgākajām reģiona valstīm. Tā kā Latvijai un Somijai ir daudz kopēja, piemēram, zems apdzīvotības blīvums atsevišķos novados, kas saistīts ar nepieciešamību risināt nodarbinātības un reģiona attīstības problēmas, Latvijai ir īpaši būtiski iepazīt Somijas pieredzi ekonomisko reformu jomā," pēc tikšanās ar vēstnieku pauda ekonomikas ministrs.

Romāns Meļņiks,

ekonomikas ministra preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!