• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 24. novembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.12.2008., Nr. 189 https://www.vestnesis.lv/ta/id/184725

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 27. novembra sēdi

Vēl šajā numurā

04.12.2008., Nr. 189

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 24. novembra sēdi

 

1. Sēdē izskatīja 14 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2008.gada 27.novembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2008.gada 27.novembrī plkst.17.00.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 24.novembra līdz 30.novembrim.

5. Pieņēma zināšanai deputātes Aijas Barčas iesniegumu, kurā viņa informē, ka vēlas darboties deputātu grupā sadarbībai ar Taivānas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

6. Prezidijs nolēma nodot Agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai un Tautsaimniecības komisijai Ministru kabineta iesniegto informatīvo ziņojumu par situāciju attiecībā uz pastāvīgā lietošanā nodotajām, bet neiemērītajām zemēm.

7. Prezidijs nolēma nodot Juridiskajai komisijai Ministru kabineta iesniegto informatīvo ziņojumu “Izvērtējums par administratīvā akta darbību vai izpildi administratīvā akta apstrīdēšanas vai pārsūdzēšanas gadījumā”.

8. Prezidijs nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes Anitas Moļņikas iecelšanu Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas tiesneša amatā.

9. Prezidijs nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes Lailas Gulbes iecelšanu Jelgavas zemesgrāmatu nodaļas tiesneša amatā.

10. Prezidijs nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes Lindas Piusas iecelšanu administratīvās rajona tiesas tiesneša amatā.

11. Apstiprināja komandējumus:

1) Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas loceklei Lindai Mūrniecei uz Briseli (Beļģija) 2008.gada 2. un 3.decembrī;

2) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Dainim Turlajam, delegācijas loceklei Sarmītei Ķikustei un delegācijas sekretāram Igoram Aizstrautam uz Parīzi (Francija) no 2008.gada 1.decembra līdz 5.decembrim;

3) Eiropas lietu komisijas konsultantiem Ģirtam Ostrovskim un Simonai Megnei uz Briseli (Beļģija) 2008.gada 27. un 28.novembrī.

12. Prezidijs nolēma atlikt komandējuma apstiprināšanu Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājam Jānim Šmitam, komisijas priekšsēdētāja biedram Leonam Līdumam, Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas priekšsēdētājam Jānim Dukšinskim un apakškomisijas loceklei Ingunai Rībenai uz Tirānu (Albānija) no 2008.gada 13.decembra līdz 16.decembrim. Līdzekļu ekonomijas nolūkā Prezidijs nolēma samazināt deputātu pārstāvniecību minētajā komandējumā.

13. Prezidijs nolēma sasaukt Frakciju padomes sēdi šā gada 27.novembrī plkst.10.45 jautājumā par rudens sesijas slēgšanu un ziemas sesijas atsākšanu, kā arī jautājumā par valsts kontroliera vēlēšanām.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!