• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Akreditējot ārvalstu vēstniekus Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.12.2008., Nr. 193 https://www.vestnesis.lv/ta/id/185070

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

11.12.2008., Nr. 193

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Akreditējot ārvalstu vēstniekus Latvijā

 

01.JPG (5458 bytes) 02.JPG (7928 bytes)
Foto: Inga Kundziņa, A.F.I. Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

8.decembrī Valsts prezidents Valdis Zatlers Rīgas pilī akreditēja Bosnijas un Hercegovinas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Muhamedu Hajdareviču (Muhamed Hajdarević).

Akreditācijas vizītes laikā Valsts prezidents ar jauno Bosnijas un Hercegovinas vēstnieku pārrunāja aktualitātes reģionā un Bosnijas un Hercegovinas virzību tuvāk Eiropas Savienībai un NATO. “Latvijai ir būtisks drošs, stabils un plaukstošs Balkānu reģions, tādēļ atbalstām Bosnijas un Hercegovinas reformas un tuvināšanos eiroatlantiskajām struktūrām. Tajā pašā laikā arī Bosnijai un Hercegovinai jāsper droši un pastāvīgi soļi šīs tuvināšanās virzienā,” teica Valsts prezidents.

10.decembrī Valsts prezidents Valdis Zatlers Rīgas pilī akreditēja Hondurasas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Latvijas Republikā Ilianu Valesku Pastoru Melgemu (Iliana Waleska Pastor Melghem).

Akreditācijas vizītes laikā Valsts prezidents ar jauno Hondurasas vēstnieci pārrunāja abu valstu turpmākās ekonomiskās, tūrisma un kultūras sadarbības iespējas. Valsts prezidents izteica cerību, ka ar pirmās Hondurasas ārkārtējās un pilnvarotās vēstnieces Latvijā akreditāciju abu valstu attiecības uzņems jaunus apgriezienus, jo abu valstu sadarbībai šajā jomā ir liels potenciāls.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!