• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
E-lietu sekretariāts: Par e-pakalpojumu ieviešanu valsts un pašvaldību iestādēs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.12.2008., Nr. 193 https://www.vestnesis.lv/ta/id/185072

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts kontrole: Par nepilnībām neatliekamajā medicīniskajā palīdzībā

Vēl šajā numurā

11.12.2008., Nr. 193

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

E-lietu sekretariāts: Par e-pakalpojumu ieviešanu valsts un pašvaldību iestādēs

 

Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāts (E-lietu sekretariāts) aicina iedzīvotājus diskusijā izteikt savu viedokli par to, kuru valsts un pašvaldību sniegto pakalpojumu elektronizēšana būtu pirmkārt gaidīta, lai atvieglotu saziņu ar valsts un pašvaldību iestādēm.

E-lietu sekretariāts sadarbībā ar citām valsts pārvaldes un pašvaldību iestādēm izstrādā elektroniskos pakalpojumus, lai nodrošinātu iedzīvotājiem un uzņēmumiem ērtāku, ātrāku un vienkāršāku pakalpojumu saņemšanu neatkarīgi no iestāžu darbalaika un atrašanās vietas.

Diskusijas mērķis ir noskaidrot, kuru plašāk izmantoto valsts un pašvaldības iestāžu pakalpojumu saņemšana ir pārāk sarežģīta un apgrūtināta ar daudzām birokrātiskām procedūrām, ko varētu vienkāršot, izveidojot elektroniskus pakalpojumus.

Sekretariāts izvērtēs ierosinājumus un informēs par priekšlikumiem iestādes, kuras ir atbildīgas par attiecīgo pakalpojumu sniegšanu.

Savu viedokli par pakalpojumu elektronizēšanu iedzīvotāji var izteikt sekretariāta mājaslapā www.eps.gov.lv, uzklikšķinot uz reklāmkaroga “Iesaki e-pakalpojumu!”.

 

Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāts

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!